2017-06-29 09:16:05• hírek • Kocsis Zoltán

Baleset a Sport szálló közelében: egy gyalogos megsérült, öt személygépkocsi megrongálódott

Súlyos közlekedési baleset történt csütörtök délelőtt Szatmárnémetiben, a Werbőczy (Mileniului) utcán, a Sport szálló közelében: egy személyt kórházba szállítottak, öt autó megrongálódott.

Egy bécsi rendszámú BMW személygépkocsi az István-térről (Piata Eroii Revolutiei) próbált meg balra kifordulni a Werbőczy utcára a baptista imaházzal és az erdészeti hivatallal szemben. A parkoló autók miatt azonban nem látott balra a fiatal férfi, ezért a fél sávot elzárva próbált meg körülnézni. Egy fehér kombi Mercedes vezetője ezt nem vette észre és beleszaladt a BMW elejébe.

A Mercedes középkorú vezetője balra kapta a kormányt – és az ütközés is megdobta a járművet -, a gépkocsi pedig elgázolt egy, az út szélén várakozó építőmunkást, majd beleszaladt az utca szélén parkoló autókba: egy szürke Skodába, amelyet nekitaszított a mögötte álló piros Peugeot-nak, azt pedig egy fekete Volkswagen Golfnak.

Az építőmunkást mentővel kórházba szállították, a Mercedes vezetőjét a helyszínen látták el.

A hasonló balesetek elkerülése érdekében el kellene gondolkodni azon, hogy a V alakú kereszteződésben megtiltsák a balra kanyarodást. Mi több, az utcában lakók szerint egyenesen egyirányúsítani kellene a Werbőczy utca ezen szakaszát...

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: