2008-06-01 18:27:19• hírek • Szatmar.ro

Baleset a Károlyi úton

 Két gyalogost gázolt el egy Volkswagen márkájú gépkocsi Szatmárnémetiben.

Két gyalogost gázolt el egy Volkswagen márkájú gépkocsi Szatmárnémetiben, a Károlyi úton a szombat éjjeli órákban.

A 23 éves Monica S. és a 28 éves Dorel M. épp szabályosan átkeltek a gyalogos átjárón, amikor a 30 éves B. Zsolt a Decebal hídra próbált felkanyarodni, figyelmen kívül hagyva a gyalogosok elsőbbségét.
A két áldozatot a Szatmár Megyei Kórházba szállították. A gépkocsivezetőről kiderült, hogy 1995 óta rendelkezik B kategóriájú jogosítvánnyal, 2007-ben pedig taxis engedélyt is szerzett. Az alkoholpróbája negatívnak bizonyult, ennek ellenére vérvizsgálatnak is alávetették.

Szintén szombaton, Ombódon egy 13 éves, szabályosan közlekedő kislányt sodort el egy Volkswagen típusú gépjármű. A gépkocsi vezetője, Mihai C. előzés közben követte el a gázolást. Az áldozatot könnyebb sérülésekkel kórházba szállították.

A közlekedési rend fenntartása érdekében a következő napokban is radarkészülékekkel próbálják kiszűrni a gyorshajtásokat a Szatmárnémeti- Kismajtény- Nagykároly; Szatmárnémeti- Gombáspuszta-Apa; Pusztadaróc- Szatmárnémeti-Erdőd; Szatmárnémeti-Gombáspuszta- Vámfalu; Nagykároly- Csanálos útvonalakon. A megyeközpontban a Closca, Aurel Vlaicu, Nagykárolyban pedig az Október 25 sugárúton mérik a gyorshajtókat.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: