2015-02-12 20:11:39• hírek • Kocsis Zoltán

Baleset a Hegyi úton – három autó koccant egymásnak

fotó: portalsm.ro
fotó: portalsm.ro

Kisebb közlekedési baleset miatt akadozott a forgalom csütörtök délután Szatmárnémetiben, a Hegyi (Lucian Blaga) úton: egy személygépkocsi hátulról beleszaladt egy másikba, azt pedig nekilökte az előtte álló városi terepjárónak. Személyi sérülés szerencsére nem történt, a baleset mégis komoly sajtófigyelmet váltott ki, mivel az egyik résztvevője egy rendőrtiszt, a másik pedig Szatmárnémeti korábbi polgármestere, Ilyés Gyula volt.

A baleset 16.30 körül történt a Biki tér (Gheorghe Buitor), a Kültelki Református Templom és a mellette álló ortodox templom közelében. Egy Ford Mondeo típusú személygépkocsi hátulról beleszaladt Ilyés Gyula álló helyzetben lévő Škoda Octaviájába, amit nekilökött az előtte álló Dacia Dusterbe, amit Dinu Urate, a Szatmár Megyei Rendőrség egyik nyomozója vezetett.

A balesetben szerencsére személyi sérülés nem történt, a helyszínen elvégzett alkoholtesztek is negatívnak bizonyultak. A követési távolság be nem tartása miatt a Mondeo vezetője jogosítvány nélkül maradt - a  többiek pedig csak autó nélkül.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: