2016-07-21 14:54:45• hírek • Kocsis Zoltán

Baleset Szatmárnémetiben, Nagykárolyban és Tasnádon

Illusztráció fotó: Szatmár.ro archívum
Illusztráció fotó: Szatmár.ro archívum

Szatmár megye hat városának felében történt szerdán kisebb-nagyobb közlekedési baleset a rendőrség tájékoztatása szerint. Egy idős nő súlyosan megsérült, két másik viszont szerencsésebbnek bizonyult.

A legsúlyosabb baleset Szatmárnémetiben történt, még szerda délben a Neajlov utcában, a Mircea Eliade Általános Iskola közelében. A 35 éves B.S. tolatni kezdett Volkswagen típusú személygépkocsijával és nem vette észre az úttesten szabálytalanul átkelni szándékoző idős nőt. A 70 éves néni olyan szerencsétlenül esett el, hogy beverte a fejét, a szemtanúk szerint pedig sok vért veszített, mire a mentősök a helyszínre értek és beszállították a kórházba.

Tasnádon a Campului és a Sadoveanu utcák kereszteződésében ütközött össze két személygépkocsi. A 43 éves nagyderzsidai G.R. Mercedesével nem adott elsőbbséget egy 59 éves tasnádi férfi által vezetett gépkocsinak. Utóbbi 55 éves női utasa kisebb sérüléseket szenvedett.

Nagykárolyban, a December 1 utcán 23.00 órakor az úttesten átkelni szándékozó biciklist sodort el egy 26 éves csanálosi motoros. A 49 éves nő szerencsére kisebb sérülésekkel megúszta az esést.

A rendőrség tájákoztatása szerint egyik esetben sem játszott szerepet az alkohol.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: