2020-08-01 06:55:05• hírek • Blikk.hu

Balázsék örülnek Bochkor visszatérésének: már várják, hogy megmérkőzzenek egymással

Tárt karokkal várja régi-új riválisát az éterben Sebestyén Balázs (43).

A Rádió 1 műsorvezetője hallgatói kérdésre kezdett el sztorizgatni Bochkor Gáborról (56), aki, ahogy azt a Blikk elsőként megírta, másfél év kihagyás után szeptembertől újra reggeli rádióshow-t vezet majd, most a Retro Rádióban. Sebestyén és csapata, Rákóczi Ferenc (50) és Vadon János (50) nagyon várja, hogy újra borsot törhessenek egymás orra alá.
 

– Örülök neki, abszolút, legalább meg tudjuk majd a témákat beszélni itt a teraszon, és amit mi nem használtunk, azt oda tudjuk adni nekik – kezdte csipkelődve a Balázsékban maga Sebestyén, utalva arra, hogy a két rádió irodái és stúdiói ugyanabban az épületben vannak.
 

– Gábor hiányzott az éterből, ezt mindig elmondtuk, jó, hogy jön, legyen sok jó reggeli műsor. Csak ne gyújtson rá a liftben és ne álljon be a parkolóhelyemre, mert akkor téglára rakom a kocsiját. Ezt tudom mondani, de én sem fogok az övére beállni, mert állítólag neki nem lesz – csapott bele gyorsan a megszokott viccelődésbe a műsorvezető, aki elmondása szerint kifejezetten örül annak, hogy egy valós riválissal bővült a reggeli műsorok palettája.
 

Rákóczi Feri szerint alapvetően mindig akkor csinálták a legjobb műsorokat, ha volt kit legyőzni. A műsorból azonban az is kiderült, Bochkornak jelenleg nemcsak az évek óta szinte egyeduralkodó Balázsékat, de az érte jelenleg kevésbé rajongó jövőbeli kollégákat is le, vagy inkább meg kell győznie.
 

– Mi a rádiózásban mindig is riválisai voltunk egymásnak, több nagy harcot végigcsináltunk, a legjobbat hoztuk ki egymásból. Versenytársak, ellenfelek, de soha nem ellenségek voltunk, úgyhogy örülünk neki, jöjjön, csináljon jó reggeli műsort, és győzze le az ellenérzést, amit az érkezése váltott ki a Retro Rádió hallgatóiból – vélekedett lapunknak Balázs, aki szerint azt meg úgyis a hallgatók döntik el, hogy melyik rádiós műsorát kedvelik jobban.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: