2013-03-21 09:55:55• hírek • Blikk.hu

Balázs kapja Stohl helyett az X-Faktort

Mégsem Stohl András vezeti az ősszel kezdődő legújabb X-Faktort az RTL Klubon, kipöccintette őt a helyéről egy társa, akivel már régóta konfliktusokkal terhelt a viszonya.

A Blikk úgy tudja, hogy minden valószínűség szerint a szülési szabadságon lévő Ördög Nóra helyét a milliókkal kecsegtető poszton Sebestyén Balázs veszi át. Stohl első könyvében azt állította, Balázs miatt lett mellőzött a képernyőn, mire ifjabb kollégája úgy reagált, hazugság az állítás. Az ellenségeskedés tovább gyűrűzött, és a jelek szerint ismét a rádiósként is ismert fiatalember lett a győztes.

Balázs ezzel mindent vihet, a legnagyobb show-t és az ezzel járó több millió forintos álomgázsit is, ami éppenséggel Stohlnak is nagyon jól jött volna, lévén börtönbüntetése miatt rengeteg pénzt veszített. Köztudottan anyagi gondjai vannak, messze nem képes azt az életszínvonalat megteremteni önmagának és családjának, mint azelőtt.

Pedig ahogy azt lapunk megírta, először Buci volt a jelölt az RTL Klub legnagyobb produkciójának műsorvezetői posztjára. A sors, az élet, vagy még inkább a múlt azonban közbeszólt. Hiszen már csaknem elült a botrány, amely a Nemzeti Színház színészét övezte autóbalesete után, aminek következtében fél évig börtönben ült, amikor újabb balhé tört ki. A börtönsztorikat feldolgozó második könyve ugyanis, amelyet Szalai Viviennel közösen írt, felkavarta az állóvizet, ismét a súlyos cselekedetre terelve a figyelmet. A Budapesti Fegyház és Börtön feljelentette Stohlt, akit az a vád ért, hogy valótlan történeteivel az intézmény rossz hírét keltette. Márpedig ha bebizonyosodik, hogy Stohl hazudott, megint a rácsok mögé kerülhet, ez pedig nem vetne túl jó fényt az X-Faktorra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: