2018-08-19 09:53:17• hírek • Blikk.hu

Balázs Klári olyan kocsival jár, hogy mindenütt felismerik az emberek

Az énekesnő nem számolja az éveket, sőt. A Vasárnapi Blikknek arról mesélt: úgy érzi, még százévesen is izgága marad.

Korda Györggyel immár hosszú évtizedek óta a pályán vannak, de a két előadó egyáltalán nem tervezi, hogy lassít. Folyamatosan fellépnek, műsoraikat maguk állítják össze és szervezik, ősszel pedig egy óriási produkcióval ünneplik meg karrierjüket.


"Szerencsére nagyon jól érzem magam a bőrömben, mondhatni, kirobbanó formában vagyok. Ez a pálya olyan, hogy addig lehet csinálni, amíg igény van az emberre, és bírja a tempót. Az a helyzet, hogy folyamatosan el vagyunk foglalva, így nem is tervezünk nyugdíjba menni" – kezdte nevetve a díva.


"Folyamatosan csörög a telefonunk. Nyáron rendszeresen van olyan nap, hogy egyszerre 3-4 előadásunk is van. Szerintem ez még egy fiatal énekest is próbára tenne. Persze nem panaszkodom, a nyár ilyen. Ennek pedig előnye is van, hisz a próbák miatt nem szenvedünk a melegtől, mivel alig jutunk ki a szabadba" – mondta Balázs Klári, aki elárulta, még ennyi idő után sem a rutin vezérli őket, imádják a koncerteket.


Mindketten maximalisták vagyunk, muszáj tökéletesnek lennie a produkciónak, így inkább a pihenésünkből veszünk el időt. Semmi nem történhet meg úgy, hogy ne ellenőriztük volna le, sem a háttérmunkában, sem pedig a színpadon" – szögezte le az énekesnő, aki arra is kitért, hogy számukra az éneklés már régóta nem a pénzről szól.


"Mi ezt nem a kenyérért tesszük. Rengeteget tettünk korábban azért, hogy megalapozzuk a jövőnket, így a saját lelkesedésünk mellett a rajongók szeretete motivál" – mondta Klárika.


Az énekesnő úgy látja, a rajongók még mindig megőrülnek értük, és fellépéseiken minden generáció képviselteti magát.


"A születésnapom alkalmából kaptam egy fotót két nagyon kedves rajongótól. Jól ismerjük őket, mindig az arcunkkal ellátott pólóban jönnek a koncertjeinkre. Most született egy babájuk, és a fotón ő tart egy újságot, amin én vagyok a címlapon. Azt írták alá: a legújabb rajongóm. Nagyon megható ez a szeretet" – mondta büszkén az énekesnő.


Az énekesnő már évek óta járja Budapest útjait egyedi rendszámú autójával, amelyen a KLÁRI felirat díszeleg. Balázs Klári a Vasárnapi Blikknek elárulta: autóját mindenhol felismerik az emberek, gyakran fordul elő, hogy amikor az utcán megelőzik, integetnek neki, vagy éppen olyan sofőrökkel találkozik, akik előre engedik a kereszteződésekben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: