2018-08-15 21:46:23• hírek • Blikk.hu

Balázs Klári elárulta szextitkait: trükköket is bevet, hogy elcsábítsa Korda Györgyöt

Az idén hatvanhat éves Klárinak semmi problémája nincs a korával. Fiatalos és jó formában van, gond nélkül letagadhatna sok-sok évet is. Nem azt érzi, hogy a korral öregszik, hanem sokkal inkább, hogy évről évre bölcsebbé válik.

A belőle áradó nőiességet, fiatalosságot és önbizalmot elmondása szerint nem másnak köszönheti, mint férjének, Gyurinak. Gyuri ugyanis a tökéletes férfi: folyamatosan bókol a feleségének, aki számára – akárhogyan változik az idővel – mindig is a legszebb nő a világon. Gyuriban a mai napig aktívan él a vágy felesége iránt.


És természetesen ez fordítva is igaz. Kapcsolatukban még mindig fontos szerepet játszik a szexualitás, a kémia, a szenvedély. A szerelmespár tagjai le sem tudják venni egymásról a kezüket, imádják a másik közelségét, illatát, érintését. Klárinak nincs tehát szüksége különösebb trükkökre, hogy elcsábítsa Gyurit, ám azért mindig ügyel rá, hogy legyen a közelben egy szexi csipkés fehérnemű, egy dögös magassarkúval.


A szexuális vonzalmon túl pedig van közöttük egy mély, őszinte szeretet, tolerancia, törődés, no, meg a problémákon való felülemelkedés képessége, amely harmincnyolc éve kitart, és remélhetőleg egész életükön átível majd.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: