2013-04-15 08:30:21• hírek • Blikk.hu

Balássy Bettyéknek főnyeremény Szinetárék válása

Kapóra jött Balássy Bettynek és Varga Ferinek a Szinetár Dóra-Bereczki Zoltán házaspár válása.

Utóbbi Magyarország álompárjaként tündökölt, Dóráék sorra halmozták a közös sikereket, imádták őket a rajongók, hiszen házaspárként, szerelmes dalokat énekelve járták az országot. Válásuk miatt azonban egyre fogyatkozott a közös fellépéseik száma, pedig úton-útfélen azt hangoztatták, hogy örömmel duetteznek továbbra is, mert jó viszonyt ápolnak. Úgy tűnik azonban, hogy ez kevés a közönségnek: Szinetárék sajnálkozhatnak, mert a válásuk bejelentése óta most már alig akad duettkoncertjük.

Míg ők szomorkodhatnak, addig a Megasztár egykori szerelmespárja, akik ma már házaspárként közös gyermekkel élik a mindennapjaikat, egyre sikeresebbek. Értesüléseink szerint Balássy Betty és Varga Feri telefonja folyamatosan csörög, ki lehet tehát jelenteni: profitálnak a konkurencia válásán.

- Rettenetesen sajnáljuk, ami velük történt. Szerintem két nagyon különböző produkció révén soha nem voltunk egymás riválisai, de akik tényleg egy párt szeretnének látni a színpadon, azoknak most valószínűleg mi előbb eszükbe jutunk majd. A közönség szereti egy kis időre elfelejteni a hétköznapi gondokat, és örömmel látják azt, ha egy szerelmespár áll eléjük. Persze nálunk is vannak veszekedések, de nem csak a magánéletben, a szakmában is jól működünk együtt. Tudunk együtt dolgozni, a harmónia pedig így is átjön. Az emberek arra áhítoznak, hogy hihessenek a jó párkapcsolatban - árulta el Balássy Betty, aki szerint azért nagy irántuk az érdeklődés, mert a zenei életben ők maradtak az egyetlen, a Szinetár-Bereczki kettőshöz hasonló pár.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: