2008-04-30 11:34:27• hírek • Szatmar.ro

Idén 1800 köbméter hulladék gyűlt

 A Florisal munkatársai befejezték a tavaszi nagytakarítást, rövid idő alatt több sikeres akciót végeztek.

 

 

A Florisal Köztisztaságért Felelős Vállalat immár három éve rendszeresen megszervezi a tavaszi nagytakarítást. Idén április végén zárult az akció.

Murg István, a Florisal Rt. műszaki igazgatója a Szatmár.ro-nak elmondta, a nagytakarítások alkalmával évről évre egyre több hulladékot sikerül begyűjteni. Az elmúlt egy hónapban, a város különböző részeiről 1800 köbméter hulladékot, használhatatlan háztartási cikkeket gyűjtöttek össze. - Az a tapasztalat, hogy a lakosságnak is egyre inkább nő az igénye ezen szolgáltatásunk iránt, hiszen figyelték a felhívásokat és a meghirdetett időben kipakolták a lomokat. - magyarázta Murg.

A tavaszi nagytakarítást megelőzően, egy másfél hetes akció keretében, hozzávetőlegesen 100 illegálisan kialakított szemétlerakóhelyet számoltak fel, amelyek nagyban szennyezték a környezetünket. A nagytakarítás ideje alatt rágcsálómentesítést is végeztek, amely szintén a lakhatóbb és tisztább lakótelepek megteremtésének egyik előfeltétele. Murg István arról is beszámolt, folytatni fogják az akciókat, amint azokat újra szükségszerűnek ítélik.- Reméljük, hogy a lakosság a továbbiakban is kellő nyitottságot tanúsít majd.- zárta le a műszaki igazgató.

P.A. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: