2013-05-28 11:14:38• hírek • Szatmar.ro

Bákói győzelemmel hangol Gyenes a bajnoki rajtra

Bákói győzelemmel hangol Gyenes Emánuel jövő hétvégén bekövetkező bajnoki rajtra. A szatmári motoros hatodik bajnoki címére hajt mindkét szakágban: enduró és endurókrossz kategóriában egyaránt.

Gyenes az elmúlt hétvégén a Bákó környéki enduró versenyen állt rajthoz. A két napos viadal első napján másodikként teljesítette a 140 kilométert. „„Az első nap kicsit eltévedtem, és technikai gondjaim is voltak", jellemezte a szombati napját Mani. Vasárnap viszont már nem kegyelmezett senkinek és előző napi hátrányát is ledolgozta, így első helyen zárta a versenyt.

- A verseny amúgy nem volt könnyű, volt eső, vihar, de napsütés is. A szezonkezdés jól sikerült, hasznos volt a hét végén kezdődő endurókrossz országos bajnokság kezdete előtt, utána pedig három hét múlva világbajnoki futam lesz Buzauban az enduró szakágban - beszélt céljairól Mani.

Gyenesnek ez volt az idei második versenye, áprilisban az Aradi Gyorokon megrendezett King of the Hill Tournamenten az előkelő hetedik helyen végzett. A hétvégén Csíkkozmáson kezdődik az enduró országos bajnokság, ahol Gyenes célja a hataodik bajnoki cím megszerzése - akárcsak az endurókrossz szakágban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: