2011-02-07 08:53:50• hírek • Blikk.hu

Bakács Tibor téliszalámit lopott

Megdöbbentő! Lopáson kapták Bakács Tibor Settenkedőt! Az újságírót, akit a széles közönség a Megasztár zsűritagjaként ismert meg, péntek éjjel ugyanis lopáson kapták a budakeszi Tescóban.

Bakács egyszerű, mégis szomorú indokkal magyarázta a Blikknek a tettét: nem volt pénze, és éhes volt.

- Este fél tíz körül, nem sokkal zárás előtt arra lettem figyelmes, hogy a biztonsági őrök odamennek valakihez, és megkérik arra, hogy kísérje őket be a szolgálati szobába. Akkor láttam meg, hogy Bakács Tiborról van szó, aki korábban a Megasztár zsűritagja volt. Elkaptam a beszélgetést, és kiderült, hogy egy rúd téliszalámit találtak nála - árulta el olvasó-riporterünk, H. Márta (45), akinek természetesen jár az információért a tízezer forint.

De vajon mi zajlott Bakács Tibor fejében, amikor zsebre vágta az alig több mint kétezer forint értékű téliszalámit?

- Éhes voltam, és nem volt pénzem kajára. Nem vagyok egy gyakorlott tolvaj, ezért amikor mentem kifelé, lebuktam, mert besípolt a rendszer. Én ugyanis már régen nem vagyok az a foglalkoztatott újságíró - erősítette meg olvasó-riporterünk információit az újságíró, aki lapunknak kijelentette: vállalja a felelősséget.

- Az egész ügy húsz perc alatt lezajlott, a biztonságiak nagyon kedvesek voltak, bekísértek egy szobába, majd megtették a feljelentést. Én vállaltam a dolgot, hiszen valóban elkövettem - emlékezett vissza a történtekre Bakács, akit telefonon értünk el otthonában.

A rendőrség ugyan a nevet nem árulta el hivatalosan, tájékoztatásukból kiderült, valóban történt ilyen eset péntek este az áruházban, és a zéró tolerancia elvét követve eljárás is indult az újságíró-kritikus ellen.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Elismerte. Bakács Tibor Settenkedő elismerte, hogy lopott
Elismerte
. Bakács Tibor Settenkedő elismerte, hogy lopott


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: