2011-02-09 09:26:35• hírek • blikk.hu

Bakács százezrekért adja el a lopás sztoriját

Ledöbbentek, szinte szóhoz sem jutnak Bakács Tibor (51) budakeszi szomszédai, akik nem gondolták volna, hogy ilyen kilátástalan a Megasztár volt zsűritagjának élete. Ahogyan hétfőn megírtuk, Bakács Tibor Settenkedő a budakeszi Tescóból próbált kioldalogni hóna alatt egy rúd téliszalámival. Az újságíró azonban nem vette le a vonalkódot a körülbelül kétezer forintos áruról, így az besípolt a pénztárnál.

Bakács azzal magyarázta a lopást, hogy éhes volt, és nem volt pénze. A Blikk felkereste volna a Budakeszin található lakásánál Bakácsot, de nem találtuk otthon.

A háromszintes társasház nincs a legesztétikusabb állapotban, pedig nagyon jó környéken található. A szomszédai megrökönyödtek a hír hallatán, annak ellenére, hogy tudják: már jó ideje rosszul él.

- Tibit olyan kilenc-tíz éves kora óta ismerem - kezdte egy idős néni. - Tudom, hogy már jó ideje nem megy jól a szekere, ezért nagyon ki van készülve. Próbálok segíteni neki, amiben csak tudok. A kutyájának is rendszeresen viszek csontot, mert néha szegény jószágnak sem tud enni adni... Teljesen le vagyunk döbbenve. Tényleg ekkora a baj?! Nem értem, miért nem szólt, szívesen adtunk volna neki akár két rúd téliszalámit is, vagy bármit, amire szüksége van! - mondta a néni, aki elárulta: az utcában mindenki erről beszél.

Nem édes otthon. Ebben a társasházban lakik Settenkedő. Az egész szomszédság a történtekről beszél

Fura, de éppen a pénztelensége miatt elkövetett bolti lopás hoz komoly összeget az újságíró konyhájára. A Settenkedőt Hajdú Péter meghívta a Frizbibe, s jóval magasabb gázsit ígért neki, mint általában szokott a vendégeknek: információink szerint több százezer forintot, míg például a múlt héten interjúra hívott Szíj Melinda 80 ezret tehetett zsebre. Igaz, szüksége is van a pénzre, hiszen a Klubrádióban egy hónapra felfüggesztették az állásából.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Nem édes otthon. Ebben a társasházban lakik Settenkedő. Az egész szomszédság a történtekről beszél
Nem édes otthon
. Ebben a társasházban lakik Settenkedő.
Az egész szomszédság a történtekről beszél


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: