2011-07-15 09:12:55• hírek • Szatmár.ro

Bajor újra formában

Senki sem hitte, hogy ilyen gyorsan összeszedi magát. A víg özvegyben félmeztelenül dalol.

A barátai miatt mondott igent A víg özvegy című darabra Bajor Imre, aki egyszerűen hihetetlenül jó formában próbál a pénteki bemutatóra a Szegedi Szabadtéri Fesztiválon. Pedig a színészről az elmúlt másfél évben aggasztó hírek jöttek, tavaly január elején összeomlott, idegileg és fizikailag is kimerült, elhatalmasodott rajta a depresszió, olyannyira, hogy orvosa kényszerpihenőre ítélte.

Ám Imrét mintha kicserélték volna: szinte csodára gyanakszik az ember, ha ránéz, olyan változáson ment át. Majd kicsattan az egészségtől, bomba formában van, magyarán: alig lehet ráismerni. De mi lehet a fantasztikus gyógyulás hátterében?

- Egyszerűen nem lehet hosszú évtizedeken keresztül 1000 fokon égni. Húszévesen még bírja az ember, hogy állandó stresszben él, hogy sosem piheni ki magát, de így ötven felett ez már nem játék. És azt nem vállalom, hogy a színpadon dögöljek meg - nyilatkozta a kórházba kerülése után pár nappal lapunknak a színész, aki egy hónappal később, épp mielőtt újra színpadra állt volna, visszaesett.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.


Bajor Imre: bomba formában
Bajor Imre: bomba formában


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: