2015-05-04 16:30:13• hírek • Szatmár.ro

Bajor kastélyok nyomában a Challenge Travellel

Csodálatos, mesébe illő be illő kastélyokhoz szervez kirándulást az utazási iroda.

A Challenge Travellel bárki hercegnek vagy hercegnőnek képzelheti magát, amennyiben részt vesz az augusztus 25 és 29 között sorra kerülő utazáson. Európa talán legszebb és leghíresebb kastélyait látogatják majd meg ekkor az utazók - a lélegzetelállító látvány, a felejthetetlen élmény garantált.

A résztvevők autóbusszal indulnak útnak, az első napon pedig belekóstolnak majd picit az osztrák kultúrába. Ezt követően pedig irány Bajorország! Felkeresik majd Hitler egykori „sasfészkét” a Kehlstein-csúcson, ahová csak speciális autóbuszokkal lehet feljutni, de meglátogatják majd a sokat emlegetett Kufstein várát is, ahol sok magyar raboskodott egykoron. A kirándulás része egy rövid városlátogatás Münchenben, de felkeresik majd a világ legszebbnek tartott kastélyát is, amelyről a Disney cég a logóját mintázta. Igazi mesebeli látvány tárul majd a kirándulók elé a Neuschwansteini kastélynál, ebben biztosak vagyunk! A programban szerepel még Mozart szülőházának a felkeresése is, akit pedig a részletes program érdekel, az kattintson ide! Szintén a Challenge Travel honlapján találod az utazás árát is!

Ismerkedj meg a Challenge Travel verhetetlen ajánlatával, bővebb információkat pedig a 0361-413-0930361-413-093-as telefonszámon, illetve az utazási iroda székhelyén a  N. Golescu utca 7 szám alatt, a Nagypiac szomszédságában kaphatsz!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: