2015-02-09 08:28:30• hírek • Blikk.hu

Bajor Lili: Elönt a fájdalom, ha apát látom a tévében!

Bajor Imre lánya, Lili hosszú hónapok után először mesélt édesapjáról és gyászáról.

- Az apukámat sokan csak mint híres színészt ismerik, és elkönyvelik olyannak, amilyen a sztereotípiák szerint egy színész lehet: a társaság középpontja, aki imádja az életet, és estéről estére szórakoztatja az embereket. De azt hiszem, a színészet is, ahogy édesapám is, ennél ezerszer több kincset rejt, rejtett - kezdte Lili, aki szerint édesapja egy csodálatos lélek volt, tele szeretettel.

- A színészet nem a munkája, a hivatása volt. Alázatos volt, kitartó, fegyelmezett, néha gyermekded a boldogságtól, hogy játszhat. Néha meg olyan, akihez alig lehetett beszélni, annyira befelé figyelt, hogy mindent teljesíteni tudjon a színpadon - mesélte a fiatal lány, aki azt is elárulta, miben hasonlít leginkább édesapjára.

- Tőle örököltem az emberi közelség szeretetét. Hogy szeretek beszélgetni és szót érteni másokkal. Azt persze csak remélni tudom, hogy valamit a színészi varázsszérumból is csöpögtetett belém.

Bajor Imre tavaly nyáron hunyt el hosszú betegséget követően. A család, a barátok, a rajongók végig bíztak abban, hogy sikerül leküzdenie a halálos kórt, de már nem volt remény. Fél év telt el azóta.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: