2014-04-18 09:11:42• hírek • Blikk.hu

Bajor Imrénél bevált az új kezelés

A Blikk megtudta: a népszerű humorista arra kérte a család tagjait és a hozzájuk legközelebb álló barátokat, hogy az egészségi állapotáról a jövőben ne adjanak ki semmilyen információt.

Szerencsére ez nem azt jelenti, hogy rosszabbra fordult volna a színművész állapota. Sőt: az új kezeléseknek hála úgy tűnik, jobban van az agyrákkal harcoló Bajor!

A Blikk igyekezett megekeresni a színész több barátját és a szeretteit, de szinte mindig falakba ütköztek. Kiderült: ennek az az oka, hogy őket is arra kérte a színész és a felesége, Ildikó, hogy a Bajor Imre kezelésével kapcsolatos dolgokról semmit ne mondjanak. Ha nehezen is, de egyikük végül csak kibökte, hogy jelenleg milyen egészségi állapotban van a humorista.

- Nem azért zárkózott el a külvilágtól Imi, mert rosszabbra fordult az állapota - oszlatta el az esetleges későbbi találgatásokat a család egyik közeli ismerőse. - Sokkal jobb a kedve, mint néhány hete volt. Nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik, hogy az új kezelés is az előnyére vált. Jobban van, és a közérzete is hétről hétre jobb. És ami a legjobb, hogy a betegségével kapcsolatban is nagyon optimistán és megfontoltan gondolkozik.
Ugyanezeket mondta Farkasházy Tivadar is.

- Személyesen is találkoztam Imivel, aminek nagyon örültem. Megerősíthetem, hogy valóban sokkal jobban néz ki, mint korábban - mondta a humorista.

A sikertelen kínai túra után itthon az alternatív gyógymód felé fordult, majd nemrég a hagyományos gyógyászati kezelések meghozták a várva várt eredményeket.

A hírnek itt nincs vége! Olvassa tovább a Blikk.hu-n, kattintson ide!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: