2014-01-13 09:36:32• hírek • Blikk.hu

Bajor Imre csak bottal tud járni

Iszonyú fájdalmak közepette dolgozik Bajor Imre, akinek külön lépcsőt építettek a Heti hetesben, és bottal lép színpadra, csak így tudja pótolni az elmaradt előadásait a Karinthy Színházban.

Két előadást - a Lovagias ügyet és az Én, Te, Őt - is le kellett mondani decemberben Bajor betegsége miatt a Karinthyban.

- Szilveszterkor már lábra tudott állni, és visszatért, ugyan bottal, de két hete már képes volt színpadra lépni. Hatalmas önuralommal, remekül végigcsinálta az előadást, nagy sikere volt. A közönség még jobban megtapsolta, hiszen látták, hogy bottal játszik. A decemberben elmaradt darabokat január 18-án és 23-án láthatják a nézőink - számolt be Kiss Krisztián, a színház sajtósa, aki megerősítette, a darabokat Bajor Imre betegsége miatt mondta le korábban.

Bár Imre négy éve hatalmasat esett lakásában, és szilánkosra törött bokájába vasat ültettek, nem ezzel van baj. Most a térdét fájlalja, de nagyon, emiatt a Heti hetesben is akadálymentesítették számára a terepet.
Alaptag a műsorban, érthető, hogy mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a művész közöttük legyen. A nagy dumások dobogójához fabrikáltak a színésznek egy külön feljáratot.

- Imre sokat szenved a térde miatt, iszonyú fájdalmat jelent neki a járás, lépcsőzni egyáltalán nem tud, még a botjával sem. A smink az első emeleten van, ezért a lányok lejönnek hozzá. A műsor helyszínére a székekhez egy dobogóra kell fellépni, ezért építettünk Imrének egy kis feljáratot. Így is egy asszisztens segíti fel.

Szerencsére a műsort már ülve csinálja végig, akkor nem fáj a térde, és kitűnő formában van - árulta el a kulisszatitkokat Ónodi György, a Heti hetes főszerkesztője, aki szerint az orvosok sem tudták még megmondani, mi okozza a színész kínjait.

Olvassa tovább a Blikk.hu-n!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: