2010-02-26 16:56:41• hírek • www.blikk.hu

Bajor Imre rosszul lett az előadás előtt

Visszaesett Bajor Imre! A színész szerda este az utolsó pillanatban mondta le a Mágnás Miskaelőadást, miközben úgy tudjuk, nagyon készült a nagy viszszatérésre. Ugyanis ez lett volna az első színpadra lépése a nagy összeomlása óta, ám az újrakezdés elmaradt: Bajor ismét rosszul lett.

– Bajor Imre hétfőn még megerősítette, hogy színpadra lép, ám az előadás napján felhívta a színházat, hogy rosszul van, és nem tudja megcsinálni az esti előadást – mindezt információink szerint alig két órával a bemutató előtt. A nézők persze rá számítottak, hiszen a honlapon is Bajor Imre neve állt a szereposztásban, de végül a beugró Peller Károly is nagy sikert aratott – tudtuk meg Ferenczi Orsolyától, az Operettszínház sajtófőnökétől.

De vajon mi történhetett szerdán? Lehet, hogy mégis kevés volt a pihenés azok után, hogy január közepén, A doktor úr főpróbahetén a saját házában omlott össze? Úgy tudjuk, Bajor mindent megtett, hogy visszatérhessen a színpadra. Szomjazza a szeretetet, alig várta, hogy újra neki szóljon az éltető vastaps.

Olvassa tovább a cikket a Blikk.hu-n.


Bajor Imre Oszvald Marikával a színpadon
Bajor Imre Oszvald Marikával a színpadon


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: