2014-03-21 02:21:25• hírek • Blikk.hu

Bajor Imre máris hazajött Kínából

Bármennyire is bizakodtunk, nem igazán vált be a kínai kezelés az agydaganattal küzdő Bajor Imrének. A népszerű színész és családja ezért úgy határozott, hogy megszakítják a kéthetesre tervezett kinti kezelést.

Csak az tudja, milyen érzés küzdeni az életért, akinek a családjában volt már nagyon súlyos beteg. A humorista felesége, Ildikó mindent megtesz azért, hogy enyhítsen férje fájdalmain: összefogott a férfi barátaival, és előteremtették az utazás és a kinti kezelés költségeit. Pontosan tisztában voltak és vannak ugyanis azzal, hogy ennyire kritikus helyzetben már az sokat lendíthet szerettük állapotán, ha reményt lát a gyógyulásra.

Bajoron a legkülönfélébb gyógyteáktól kezdve számos ősi kínai gyógymódot kipróbáltak Kínában, és bár nyilván előnyére váltak a különleges készítmények, nem hoztak akkora javulást, hogy továbbra is ott tartsák.

Csütörtökön a Blikk szerkesztősége felhívta Bajort azon a telefonszámon, amelyen elérték kintléte alatt, de a mobilját már az itthon tartózkodó felesége, Ildikó vette fel. Megkérdezték tőle, ez azt jelenti-e, hogy a párja hazajött, és itthon gyógyul tovább, de ő nem szeretett volna nyilatkozni a témában. Fülei otthonukban is teljesen összezártak az emberek. A helyiek szerint két hónapja már csak akkor mozdul ki otthonából a település leghíresebb embere, ha kezelésre viszik.

Felhívták továbbá Bajor Imre egyik legjobb barátját, Farkasházy Tivadart, és megkérdezték a szerkesztők, beszélt-e Bajorral azóta, hogy hazatért.

- Nem. De ha beszéltem volna vele, akkor sem mondanék semmit - közölte Farkasházy.

Bajor legjobb barátja, Koós János is hallott arról, hogy Bajort itthon kezelik tovább. - Én is hallottam olyat, hogy hamarabb hazajön, de hogy haza is tért-e már, azt nem tudom, mert amióta Blikknek Koós János, aki őszintén hisz abban, hogy barátja talpra áll. - Vannak kollégáim, akiket magamban „eltemettem", de hál' istennek meggyógyultak, és azóta is együtt vagyunk. Imre olyan ember, aki soha nem adja fel. Emlékszem, amikor Imivel teniszeztem Dominikán, egy hétig kint kellett maradnom, mert megsérültem, és meg kellett műtsenek. A többórás műtét során vicceket meséltem az orvosoknak. Imre is ilyen. Ő is fog!

Még több bulvár hír a Blikk.hu-n!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: