2014-02-10 09:21:31• hírek • Blikk.hu

Bajor Imre belefogyott betegségébe

Rajongói, családja, de az egész színházi szakma aggódik Bajor Imréért, akit már legközelebbi barátai sem érnek el telefonon. A Heti hetes egykor mindig jókedvű, társaságkedvelő sztárja egy ideje már ki sem mozdul otthonról, így még sosem zárkózott el a külvilágtól, mint az utóbbi időben.

A színművész hetek óta tűrhetetlen lábfájással küzd, amin már állítólag a fájdalomcsillapítók sem segítenek. Kórházban is ápolni kellett, de jelenleg otthon tartózkodik.

Kollégái szerint rendkívül megviseli a betegsége, az állandó fájdalom, sokat fogyott az utóbbi hetekben, arca beesett, a ruhák lógnak rajta, de látványosan le is gyengült.

Nemrég derült ki az is, hogy a Karinthy Színházban és az Operettben is kollégái veszik át a szerepeit. Decemberben két előadását is le kellett mondania, azóta nemhogy javult volna, inkább romlott az állapota. A Heti hetesben sem forgat, a márciusra tervezett Lovagias ügyben pedig Virág szerepét Lippai László fogja játszani helyette.

Az operettszínházban futó Mágnás Miskában a táncos szerepeket már régóta nem tudta vállalni. A Karinthy Színházban is megerősítették a színész betegségének hírét, és csak reménykednek benne, hogy mihamarabb viszontláthatják a színpadon, ahová utoljára már a tapshoz sem tudott segítség nélkül kimenni.

- Nagy kínok között állt helyt az előadás alatt, sokat ült. Zseniálisan játszott, mint mindig, de a végére már annyi ereje sem volt, hogy a tapshoz kimenjen. Kollégái segítették ki a színpadra, és ülve fogadta a közönség ünneplését - tájékoztatta a Blikket egy a közönség soraiban helyet foglaló kollégája.

A hír folytatása a Blikk.hu-n olvasható!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: