2010-01-27 16:22:32• hírek • Impulzus.ro

Bajnok akar lenni Temesváron

Contra, még a Getafe mezében
Contra, még a Getafe mezében

A román válogatott jobb oldali védője elhagyja Spanyolországot és Temesváron folytatja.

Bár már hetek óta biztosra vette mindenki, csak szerdán vált hivatalossá, hogy Cosmin Contra elhagyja a spanyol Getafe csapatát és Temesváron folytatja pályafutását. A 34 esztendős szélső védő, aki a középpályán is bevethető, egyelőre a szezon végéig kötelezte el magát a bánságiakhoz.

Contra ezzel visszatér szülővárosának csapatába, ahol 2005 tavaszán már lehúzott egy fél évet. Azt megelőzően a Dinamo, a spanyol Alaves, az olasz Milan, az Atletico Madrid és az angol West Bromwich együtteseiben szerepelt, ezt követően került a Getaféhoz. Érdekességképpen, a Milna hét, az Atletico három millió eurót fizetett érte annak idején. A madridi külváros csapatával kétszer játszott a Spanyol Kupa döntőjében, egyszer pedig az UEFA-kupa elődöntőjében. A tavaly még alapember volt, 27-szer lépett pályára, idén viszont csak háromszor, összesen 40 percet.

„Pályafutásom legnehezebb döntése volt elhagyni a Getafét, de nem ülhettem egy évig a kispadon. Amikor Michel lett az edző a tavalyi szezon végén semmi nem utalt arra, hogy nem kapok majd lehetőséget, ezért meg is hosszabbítottam a szerződésem a nyáron", mondta Contra.

Annak ellenére, hogy megfordult néhány jó nevű csapatban, eddig még semmilyen címet sem tudott nyerni, így a célja egyértelmű: „Bajnok akarok lenni új csapatommal. Folytatni akarom, hogy cselezzek, beadjak, gólokat lőjek. Futballozni a legjobb dolog a világon, de a Getafénál ezt egyre kevésbé élvezhettem."

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: