2010-12-02 11:30:20• hírek • (x)

Baj van az autóval? Segít a Mechanikus

Széleskörű szolgáltatásokkal várja az autósokat a Mechanikus, ahol most több akció adta lehetőséget is ki lehet használni. Higyjék el, mindenképp megéri meglátogatni a szervízt ha baj van az autóval, de a Mechanikust akkor is érdemes felkeresni, ha nincs gond!

Nemrégiben nyitotta meg kapuit a szatmárnémeti Mechanikus szervíz. Az országban jól ismert és elismert autószervízhálózat részeként nagy tapasztalattal és az egyik legszéleskörűbb szolgáltatás-palettával várják az autósokat - és nem csak azokat, akiknek meghibásodott a járműve.

Az Avram Iancu utcában 29 szám alatt található szervízben nagy szakértelemmel végzik dízel adagolók és injektorok javítását, autós légkondícionálók karbantartását és szerelését, az autók számítógépes diagnosztikáját, motorok javítását vagy éppen az irányzék, fékek vagy a felfüggesztés beállítását. A szakik akkor is a szatmáriak rendelkezésére állnak, amikor az autók időszakos karbantartásáról van szó, de autós kiegészítőkből és autóalkatrészekből is bármikor avevők rendelkezésére állnak.

A Mechanikus műhely részét képezi a Diesel Point részleg, ahol a nemzetközileg elismert Delphi cég által készített dízel befecskendező rendszerek és a többi gyártó rendszereinek első számú, az autón történő szervizelőjének számít a régióban. Ugyancsak dízel kategóriában számít egyedülállónak a környéken a Mechanikus: hivatalos Dízel Központkét az ország azon kevés műhelyei közé tartozik, amelyek a gyártó engedélyével, a legkorszerűbb eszközökkel végezhetik a Delphi, a VDO és a Denso dízel pumpák és injektorok javítását. Ugyanígy javítani tudják a Bosch által gyártott Common Rail dízel adagolókat és injektorokat.



Mechanikus - segít, ha baj van az autóval
Mechanikus - segít, ha baj van az autóval


A Mechanikus szervíz most több akcióval is várja az autósokat. A tél közeledtével érdemes felkészíteni a gépjárművet a télre, hiszen akkor a megváltozott időjárási körülmények miatt az autó más akadályokkal kerül szembe, mint nyáron. A szervízben most ingyenesen átvizsgálják az autót és megmondják, mire kell figyelni, mit kellene kicserélni ahhoz, hogy a hideg évszakban is megbízható társunk legyen a négykerekű. Amennyiben pedig cserélni kell valamit, akkor is a Mechanikus a jó választás, ugyanis maximum 20 százalékos kedvezményt adnak a szervízben beszerelésre kerülő alkatrászekre.


Mechanikus - segít, ha baj van az autóval


Aerotwin Bosch ablaktörlő vásárlásakor a Mechanikus-os fiúk két liter téli ablaktörlő-folyadékot adnak ajándékba, három Delphi márkájú izzógyertya vásárlása esetén pedig a negyediket ingyen adják.

Szatmárnémetiben a szervizek részéről újdonságnak számít a Mechanikus újabb akciója is: Exedra és Bosch akkumulátorok vásárlása esetén az alkatrészt ingyen házhozszállítják, sőt, ingyen be is szerelik. A garanciához szükséges állapotfelmérést is a helyben elvégzik. Ez az ajánlat csak Szatmárnémeti városának a területére vonatkozik.

Ezzel az akciók sora nem ért véget: ha valaki három darab Monroe lengéscsillapítót vásárol a Mechanikusnál, akkor a negyediket ingyen kapja. Részletek az Avram Iancu utca 29 szám alatt található boltban.


Mechanikus - segít, ha baj van az autóval


Mechanikus - segít, ha baj van az autóval


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: