2017-02-14 16:05:08• hírek • (x)

Baj van a látásoddal? Itt a megoldás!

Nem kell heteket várnod a vizsgálatra és még nagyon trendi, divatos is lehetsz.

Napjainkban a szemünk különösen sok impulzusnak van kitéve, sokat bámuljuk a számítógép képernyőjét vagy a tévét, így nem csoda, hogy látásunk már fiatalon nem olyan, mint volt fiatalabb korunkban. Jobban kell figyelnünk, ha a kisbetűs részt kell elolvasnunk egy szerződésen, és a távolból integető ismerősnek ugyan visszaintegetünk, de nem tudjuk biztosan, hogy ki is volt az illető.

Az ilyen esetekben jól jön, ha megvizsgáltatjuk a szemünket, hogy újra tisztán láthassunk! Viszont a szemorvosoknál hetekre előre lehet csak időpontot foglalni, hosszasan kell várni a nagy napra, amikor megvizsgálják a látásunkat. Pedig ott a kézenfekvő megoldás: egy optometrista felkeresése.

Az Optiwell boltjaiban tevékenykedő optometristák a látás optikai eszközökkel (szemüveg, kontaktlencse) történő javítására szakosodtak. Komolyabb probléma esetén, amikor a látásprobléma nem korrigálható optikai eszközzel, szemész szakorvoshoz küldik az illetőt.

Az Optiwellnél pedig azonnal megtalálod a neked szükséges lencséket, ráadásul most a csinos, vékonyított lencsékhez 25 százalékos kedvezménnyel juthatsz hozzá. A szemüvegkeretekből pedig akkora választék vár, ami kicsit zavarba is ejti az embert. Náluk megtalálod az arcformádhoz legjobban illő keretet, így a jobb látással együtt trendibb is leszel, hiszen a szemüveg ma igazán divatos kiegészítőnek számít.

A 25 éves múltra visszatekintő vállalkozás több üzlettel rendelkezik Szatmárnémetiben (Károlyi út C16, Grigore Ureche utca 3 szám, Mihai Viteazul utca 4-6 szám, a Somesul nagyáruház földszintjén), és Nagykárolyban is nyílt már Optiwell szaküzlet a Regele Ferdinand I. utca 6. szám, 4-6-os tömbház földszintjén található.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: