2014-03-04 09:03:03• hírek • Blikk.hu

Bagóért vitték el Bajor Imre 120 millió forintos éttermét

2008-ban, boldogan,  az étterem megnyitásakor
2008-ban, boldogan, az étterem megnyitásakor

A komoly betegséggel küzdő színművésznek legalább csődbe ment étterme ügye nem nyomja már a vállát. Még ha több tízmilliós bukással is, de sikerült pontot tenni az ügy végére, amely testileg és lelkileg is nagyon megviselte.

Egy felszámoló cég közbenjárásával, pályázat útján, ötödik nekifutásra sikerült vevőt találni a Dob utcai étteremre, ahol 2008-ban Bajor élete nagy álmát akarta valóra váltani. 10 és 20 millió forint körüli összegért kelt el a VII. kerületi, 219 négyzetméteres üzlethelyiség berendezési tárgyaival együtt nemrég, ami messze elmaradt az eredetileg meghirdetett ártól, hiszen elsőre még 119 millióért (1 millió 725 ezer lej szerk.) hirdették meg.

Bajor élete álma egy év alatt változott rémálommá. 2008-ban megnyitotta étterem és bárját, akkor nagy lelkesedéssel mesélte, hogy képes volt hatalmas hitelt is fölvenni. Sőt hajlandó lett volna a színházi felkéréseit is lemondani, és visszavonulni a szerepléstől csak azért, hogy főállású vendéglátós legyen. A nyitás után egy évvel, 2009-ben azonban kénytelen volt belátni, hogy becsődölt, étterme nem lett a sztárok törzshelye. Az összes vállalkozására költött pénzét egy év alatt elbukta, ami 100 millió körüli összeg lehetett.

- Vendéglátósként szerettem volna tevékenykedni. De sajnos ebből nem lett semmi - nyilatkozta Bajor, aki kénytelen volt meghirdetni üzlethelyiségét. Akkor még 119 millió forintért.

A Kicsihuszár azonban nem kellett senkinek, a pénzt viszont még így is vitte, 2011-re Bajor 400 ezer forintos közösköltség-tartozást halmozott fel. Megindult a felszámolás, a cég vagyonelemeit a felszámoló cég nyílt pályázaton hirdette meg. Bajor Imre és felesége, Ildikó közös vállalkozásának vagyonát első körben 51,5 millió forintra becsülte a felszámoló, de nem kellett senkinek. A pályázatot tavaly ősszel ötödik alkalommal hirdették meg, egyre alacsonyabb vételáron.

Olvassa tovább a Blikk.hu-n!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # vírusstatisztika # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: