2010-03-22 08:25:44• hírek • Blikk.hu

Bagi és Nacsa kutyaszorítóban

A két humorista peren kívül kér kegyelmet Hajdútól.

Peren kívül kötne egyezséget Hajdú Péterrel a Bagi-Nacsa páros. A producer 52 millió forintot követel tőlük, miután a duó 2007-ben szerződést szegett azzal, hogy nem jelent meg a forgatáson.

Hajdú a tervek szerint összesen tíz adást forgatott volna a Bagi-Nacsa párossal, de a két humorista az utolsó pillanatban SMS-ben visszamondta az egészet, ráadásul azért, hogy nem sokkal később a TV2 képernyőjén tűnjenek fel - ezzel persze hatalmas kárt okozva Hajdúnak. A producer fél évvel ezelőtt első fokon meg is nyerte a pert ellenük, ami annyit jelent, hogy a bíróság szerint Hajdúnak van jogalapja a követelésre. A Bagi-Nacsa páros most azonban úgy döntött, minél előbb lezárná már ezt az ügyet, ezért felajánlották Hajdúnak a peren kívüli megegyezést.

Való igaz, hogy keressük a békés megoldást, de azon kívül, hogy Péterrel beszéltünk a peren kívüli megegyezés lehetőségéről, más nem történt. Egyelőre nem lehet tudni, hogy ez a megállapodás összejön-e, és ha igen, akkor mégis milyen feltételekkel, mert ha nem sikerül megegyeznünk, akkor folytatódik a per - mondta a Blikknek Bagi Iván.

Folytatás a blikk.hu oldalon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: