2013-10-02 16:15:47• hírek • (x)

Babytrend - kétszer akkora üzlettel és rengeteg játékkal várják a vásárlókat

A Babytrend boltjában hatalmas a választék játékokból - akár 6 éves gyermekek számára is!

A szatmári szülők és a leendő szülők is tudják, hogy ha bármilyen babás kiegészítőre vagy akár játékra van szükségük, akkor azt megtalálják a Babytrend boltjában. Itt a hatalmas választék kitűnő minősséggel és elérhető árakkal párosul, így nem csoda, hogy szájról szájra megy a híre a Szatmárnémeti új központjában immár egy éve működő boltnak. Ez a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal bejárata mellett található, de a Transilvania sugárútról is elérhető.

Itt minden megtalálható, ami a kicsik számára szükséges: babakocsik, kiságyak, autósülések, etetőszékek, egyéb baba- és gyermekkellékek, felszerelések. A Babytrend továbbá információkkal és szaktanácsokkal látja el vásárlóit minden gyermek- és babatermékkel kapcsolatban.

A bolt nemrég némi változáson esett át: területe dupljára nőtt, így még több termékkel, szélesebb termékskálával várják a szülőket. Az eddigi kínálat kiegészült babák és gyermekek számára készített ágyneműkkel, ágyakkal és rengeteg játékkal, így már azok is bátran betérhetnek ide, akik akár hat éves gyermeknek keresnek ajándékot. Legyen szó fiú vagy lánygyermekről, Barbie-babától minőségi kisatókig itt mindent meg lehet találni.

Az itt kapható játékok márkásak és nyugaton jól beváltak, tehát biztonságosak is a gyermekek számára. Olyan gyártók játékai találhatók itt meg, mint a Thomas, Wader, Lego, Chuggington, Tomi, Vtech és minőségi fajátékokból is nagy választék várja az érdeklődőket.

A leendő szülők és kismamák Baby Dreams, Coto Baby, Graco, PegPerego, Inglesina, Baby Design, Espiro, ABC Design vagy Chippolino márkájú gyermekkocsik, kiságyak, etetőszékek, autósülések széles skálájából válogathatnak.

A bemutatóüzletben megtalálható több száz termék mellett a szatmári szülők számára adott az ingyenes házhoz szállítás lehetősége, bármilyen rendelés során a www.babytrend.ro webshopból is, ahol több mint 5000 termék áll rendelkezésre.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: