2014-12-04 15:07:54• hírek • (x)

Babytrend: 15 százalékos kedvezmény minden játékra

Mikulás-vásárt tartanak a Babytrendnél - 15 százalékos kedvezményt adnak a játékokra!

Meg szeretnél lepni egy gyermeket Mikulás alkalmából, de nem tudod, hogy honnan vedd meg a játékot, aminek a legjobban örülne? Hát a Babytrendből! A boltban, ahol a babaváró szülők és a már óvodás korú gyerekekkel rendelkezők is megtalálják azt amire szüksége lehet a gyerkőcnek. Most pedig még inkább megéri a Babytrendnél vásárolni, ugyanis a Mikulás 15 százalékos kedvezménnyel várja a Dana Kereskedelmi Komplexumban, illetve az új városközpontban található üzletükbe betérőket.

Ahogy belépsz a boltba, az elárusítók egy 15 százalékos kedvezményről szóló vouchert adnak át neked. Ezzel bátran válogathatsz a rengeteg játék között, hogy felejthetetlen meglepetést okozzon a Télapó a kicsinek! Figyelem! A voucher csak 30 lej feletti összeg esetében és csak játékokra érvényes.

Az itt kapható játékok márkásak és nyugaton jól beváltak, tehát biztonságosak is a gyermekek számára. Olyan gyártók játékai találhatók itt meg, mint a Thomas, Wader, Lego, Chuggington, Tomi, Vtech, Fisher Price, Mattel és minőségi fajátékokból is nagy választék várja az érdeklődőket.

Úgyhogy irány a Babytrend boltjai: az akció már most érvényes és december 5-én 19 óráig tart!!

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: