2014-12-17 13:47:49• hírek • (x)

Babysittereket képez a Caritas

November 10-én  indult el az első akkreditált gyermekgondozói (babysitter)  tanfolyam a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet által indított „Partnerség a munkaerőpiaci esélyegyenlőségért" nevet viselő Európai Uniós pályázat keretén belül.

A Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet által kezdeményezett, a Gyulafehérvári Caritas, illetve a Nagyváradi Caritas Catolica szervezetekkel közösen indított uniós pályázat keretén belül megszervezett képzés 45 napig tart és 360 órából áll, melynek nagyrésze, a szükséges elméleti rész mellett gyakorlati részből tevődik össze.

A tanulók különböző, gyermekekkel foglalkozó intézményeknél próbálhatják ki a képzés során elsajátított tudást és szerezhetnek további tapasztalatokat. A résztvevők a tanfolyam során többek között megtudhatják, hogyan kell gyermekekkel kommunikálni, milyen étrend szerint kell őket etetni, hogy kell megszervezni a gyermekaktivitásokat, hogy kell kezelni a gyermekek hivatalos iratait, mi fontos az egészséges fejlődésükhöz.  

A képzést sikeresen elvégzők a Szociális, Családügyi és Munkaügyi Minisztérium által és az uniós tagállamok által is elfogadott oklevélben részesülnek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: