2019-08-29 04:55:36• hírek • Blikk.hu

Baby boom az Irie Maffiánál: egyszerre néz szülői örömök elé a két frontember!

Egyszerre néz szülői örömök elé az Irie Maffia két frontembere! Sena Dagadu énekesnő és Busa Pista családjába is nemsokára érkezik a második gyermek.

A zenekar egy időre – feltehetően jövő áprilisig – vissza is vonul a színpadtól, ám előtte szeptember 13-án tartanak egy hatalmas babaváró bulit a Budapest Parkban, stílusosan Baby Boom néven. Bár Sena elárulta, kollégája esetében lehet, hogy már tejfakasztóról lesz szó.
 

– Pistáéknál valószínűleg a buli előtt érkezik a baba, én pedig már az utolsó hetekben leszek. Nem tartok attól, hogy korábban érkezne, szeret ott lenni, ahol van, de persze ő is készülődik a nagy belépőre – mesélte a Blikknek nevetve a ghánai származású énekesnő, akinek nagyobbik kislánya, Kekeli már nagyon várja, hogy megérkezen a kistestvér, akinek Sena a nemét is elárulta. – Úgy tűnik, hogy fiú lesz, de volt már meglepetés a történelemben, így várjuk ki a végét! A lényeg, hogy a nővére nagyon örül neki, bármi is lesz, hiszen végre lesz egy kistesója.
 

Sena férjétől és egyben zenésztársától, Élő Mártontól és a csapat többi tagjától is sok segítséget kap. 

– Nagyon aranyosak a srácok, mindkettőnk gyerekét ugyanúgy várják, mintha a sajátjuk lenne. A férjem egy tündér, sokat vállal, hogy nekem kényelmesebb legyen az életem – árulta el az énekesnő, aki ugyan a színpadtól visszavonul egy időre, a tervek szerint a babázással párhuzamosan új lemezt is készítenek.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: