2011-09-05 12:18:46• hírek • X

Baby Trend: a gólya gyorsan és egyszerűen érkezik

A legismertebb márkatermékekkel, színes árukínálattal, különböző akciókkal és kedvezményes csomagokkal várja vásárlóit a Baby Trend baba- és gyerekbolt, amely alig egy hónapja nyitotta meg kapuit Szatmárnémetiben a Lucian Blaga sugárút 218 szám alatt.

A boltban bababútorok, autósülések, gyerekkocsik és egyéb kiegészítők széles választéka megtalálható, de az itt kínált darabok mellett több mint 4.000 termék közül rendelhetnek a www.babytrend.ro online bababoltból. A megrendelt termékeket 24 órán belül ingyenesen házhoz szállítják.

A vásárlók a megbízható, jó minőségű termékekre sokáig számíthatnak, hiszen olyan ismert márkákat kínálnak, mint a Nuk, Chicco, Fisher Price, Baby Design, Chippolino, Espiro, Baby Dreams.

Mivel a gyermekek biztonsága a legfontosabb, ezért a bolt vezetői is erre fektetik a hangsúlyt: speciális autósülések, stabilitást nyújtó kiságyak, precízen készült gyerekkocsik és egyéb minőségi kellékek várják a kisgyermekes szülőket. Az üzletben a gyerek első napjától kezdve egészen kisiskolás koráig megtalálhatók a legszükségesebb holmik, játékok és kiegészítők.









Megéri betérni a Baby Trendben, hiszen a vásárlók szinte állandóan akciókba ütköznek. Napi, heti, havi, sőt szezonális kedvezmények is várják az ügyfeleket. Az akciók mellett kedvezményes csomagokat is választhatóak, amelyek a legszükségesebb termékeket - gyermekágyak, matracok, babakocsik - és a legapróbb kiegészítőket tartalmazzák.

Az üzletvezetők kiemelkedő kedvezmény rendszerekkel köszönik meg a törzsvásárlók bizalmát.

A Baby Trend nyitva tartása:
Hétfő-Péntek: 9-18 óra
Szombat: 10-14 óra

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: