2013-01-29 10:17:34• hírek • (x)

BabyTrend - Új üzlet az új központban

A BabyTrend új boltjának nyitva tartása: hétfőtől péntekin 9 és 18 óra között várják a vásárlókat, szombaton pedig 10 és 14 óra között látogatható az üzlet.

Szombaton nyitotta meg új boltját a BabyTrend baba- és gyermekbolt a polgármesteri hivatal szomszédságában.

A január 26-án megtartott boltmegnyitón rengeteg meglepetés várta a gyerekeket és szülőket egyaránt. A szülők az árkedvezményeknek, a gyerekek a meglepetésvendégek, Nichimoto bohóc és Minnie Mouse produkciójának örülhettek.

A fiatal szülők könnyen megtalálhatják az új üzletet, hiszen a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal bejárata mellett található, de a Transilvania sugárútról is elérhető. Itt minden megtalálható, ami a kicsik számára szükséges: babakocsik, kiságyak, autósülések, etetőszékek, egyéb baba- és gyermekkellékek, felszerelések. A BabyTrend továbbá információkkal és szaktanácsokkal látja el vásárlóit minden gyermek- és babatermékkel kapcsolatban.

Egy új kiságy, babakocsi vagy egy autósülés kiválasztása nagy fejtörést okozhat a fiatal szülőknek. Hogyan választhatunk ki egy terméket nagy időveszteség nélkül, úgy, hogy ne csak a családi kassza lehetőségeinek feleljen meg, hanem a legcélszerűbb legyen szülő és baba számára egyaránt?

BabyTrend - bőséges termékválaszték elérhető áron

A gyermek- és baba-árucikkek, kiegészítők terén több mint 4 éves tapasztalattal rendelkező BabyTrend az európai piacról beszerzett, a minőségnek megfelelő árfekvésű, gondosan kiválogatott termékek gazdag választékával várja a szülőket.

A bemutatóüzletben megtalálható több száz termék mellett a szatmári szülők számára adott az ingyenes házhoz szállítás lehetősége, bármilyen rendelés során a www.babytrend.ro webshopból is, ahol több mint 5000 termék áll rendelkezésre.

A Baby Trend a legismertebb gyártóktól beszerzett termékek és kiegészítők forgalmazója, játékok, hinták, Fiser Price márkájú biztonsági és higiéniai eszközök, cumisüvegek, járókák, Nuk, Philips Avent, Tommee Tippee, Mebby vagy Baby Ono márkájú kismama- és babaápolási cikkek, valamint babaszoba-berendezési cikkek, babafigyelő őrlámpák, ágyneműk, kis ruhák és kis cipők gazdag választékát kínálják.

BabyTrend - bőséges termékválaszték elérhető áron

Márkás termékek nagy választékban

A leendő szülők és kismamák Baby Dreams, Coto Baby, Graco, PegPerego, Inglesina, Baby Design, Espiro, ABC Design vagy Chippolino márkájú gyermekkocsik, kiságyak, etetőszékek, autósülések széles skálájából válogathatnak, de megtalálják a legújabb Fisher Price, Lego és Wader játékokat is.

A gyerekszoba berendezése kész élvezet a Plastiko termékek segítségével, ezek közül meg kell említeni a rendkívül közkedvelt kisautó formájú kiságyakat, a töltőállomás formájú kis szekrényt. A leendő szülők webáruházunkban megtalálják vagy megrendelhetik a személyre szabott és babyproof rendszerű, biztonságos és kényelmes bababútorokat és kiegészítőket.

BabyTrend - bőséges termékválaszték elérhető áron

Az életünk legboldogabb pillanata egy új családtag érkezése. A Baby Trend a megfelelő partner abban, hogy a szülők öröme felhőtlen legyen.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: