2016-11-19 09:13:34• hírek • Szatmar.ro

Bábszínházi vetélkedőt hirdet a Brighella Bábtagozat

Ezúton értesítjük a Szatmár megyei pedagógusokat, hogy a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának Brighella Bábtagozata immár negyedik alkalommal hirdeti meg a BábSzóTér elnevezésű vetélkedőjét a megye óvodás és kisiskolás csoportjai számára.

"Célunk a bábozás népszerűsítése mellett az alkotómunkába bevonni a gyermekeket, amely során több értékes készség és tapasztalat birtokosává válhatnak", áll a társulat közleményében.

A verseny keretében a gyerekek és az őket irányító pedagógus közösen visznek színpadra egy általuk választott bábelőadást. A jelentkezők legtöbb hat fős csoportokba szerveződve művet választanak, elkészítik bábjaikat, díszletüket és színpadra állítják a produkciót.

A csapatok két kategóriában mérettetnek meg: az Iciri-piciri kategóriában az óvodai csoportok az előkészítő osztályokkal együtt, a Langaléták kategóriában pedig az 1-4. osztályos gyerekek versenyeznek.

A vetélkedőre december 14-én kerül majd sor, benevezni december 4-ig lehet az artproject2015@yahoo.com címen. Szeretettel várunk minden jelentkezőt!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: