2015-01-16 13:01:21• hírek • Szatmár.ro

Bábos napokat tart a Brighella

Idén első alkalommal Bábos Napok elnevezéssel bábszínházi programsorozatot szervez a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának Brighella Bábtagozata, amely tökéletes hétvégi programot kínál a család minden tagjának.

A január 17 és 18 között megrendezésre kerülő esemény vendégmeghívottja a magyarországi Fabók Mariann színművész, bábos mesemondó és bábszínháza. A Bábos Napok alkalmával három előadást láthatnak az érdeklődők a szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Házának kistermében. Szombaton, január 17-én, délelőtt 11-től, illetve vasárnap, 18-án, ugyancsak délelőtt 11-től A székely menyecske meg az ördög című népmesét tekintheti meg a közönség.

Szombaton 17 órától a Kapós Böske című, magyar népi pajzánságokat feldolgozó előadást mutatja be Fabók Mancsi Bábszínháza a Miskolci Csodamalom Bábszínházzal közös produkcióként. Az előadást 12 éven felüli, azaz alig-serdült és korosabb nézőknek egyaránt ajánlják!

A bábszínházi programokra jegyek 10 lejes egységáron válthatók a színház Horea úti jegypénztárában, minden hétköznap 10 és 17 óra között. További információkért a 0261-712106 telefonszámon vagy a szervezes@harag.eu e-mailcímen lehet érdeklődni.

A Brighella Bábtagozat és a Szatmár.ro nyereményjátékán egy-egy belépőjegyet sorsoltunk ki mindhérom előadásra. A január 17-én 11 órától sorra kerülő előadásra Kis Péter, a 18 órától kezdődő előadásra pedig Aszalos András nyert jegyet. A január 18-án 11 rától kezdődő előadásra Borbély Beáta nyert belépőjegyet. A jegyek átvételének körülményeiről telefonon értesítjük a szerencsés nyerteseket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: