2013-01-28 10:28:06• hírek • (x)

Bábolna takarmányok a hivatalos forgalmazótól

Vásároljon kiváló minőségű termékeket a Bábolna takarmányok hivatalos Szatmár megyei forgalmazójától!

Nincs az a gazdálkodó, állattartó, akinek nem csengene ismerősen a Bábolna márkanév, illetve nem ismerné az ehhez tartozó kiemelkedően jó minőségű takarmányokat. Magyaroszág piacvezető termékeit már lassan egy éve vásárolhatják meg a Szatmár megyei gazdák egyenesen a termékek hivatalos megyei forgalmazójától, a Unirii sugárút 40/A szám alatt található takarmányboltból.

A boltban a Bábolna minden terméke megtalálható, kezdve a csirkéknek, nyulaknak, disznóknak, marháknak vagy lovaknak szánt takarmánytól egészen az olyan különlegesség-számba menő termékekig mint a fürjeknek vagy a struccoknak speciálisan kialakított tápok. A kész takarmányok mellett az árupalettán szerepelnek koncentrátumok valamint asványi anyagokat, táplálékkiegészítőket és vitaminokat tartalmazó premixek is - tehát nagyjából minden, ami a jószág növekedéséhez, gyarapodásához és egészségének megőrzéséhez szükség lehet. Nagy a választék továbbá hagyományos korpából, takarmány-lisztből, szója- illetve napraforgódarából és különböző tejporokból is.

Az összesen több mint ezer árucikket tartalmazó Bábolna-kínálatból a bolt működtetői azokat a termékeket is villámgyorsan be tudják szerezni, amelyek épp nincsenek a szatmári raktárban.



Az Unirii sugárúton található boltban a takarmányok mellett számtalan kiegészítő vásárolható meg, amelyek létfontosságúak egy hozzáértő állattartó számára. Teljes villanypásztor-rendszerek vásárolhatók itt meg, valamint önitatók és etetők akár tyúkok, akár marhák számára van szükségünk ezekre a kellékekre. A kiegészítők listáján találhatók még pataápolási felszerelések, körmöző-ollók, különféle nyírógépek, infralámpák izzókkal, szóval az állattartók itt mindent beszerezhetnek, amire csak szükségük van. A lovaglás szerelmesei pedig kötőfékekből, nyergekből válogathatnak.

Február hónaptól kezdődően egészen késő őszig "csipogó termékekkel" egészül ki a kínálat. Itt ugyanis rendelésre napos csibét és előnevelt csirkét is be lehet szerezni, sőt ha valaki pulykát szeretne nevelni, annak pulyka-pipét is hoznak a rendeléstől számított rövid időn belül.

A boltban kapható takarmányokat pedig ki is szállítják, amennyiben valaki nagyobb tételben vásárol ezekből. S miért ne vásárolna, hiszen a jó minőség mellett az elérhető ár is jellemzi a Bábolna termékeit.

Keresse fel a takarmányboltot Szatmárnémetiben az Unirii utca 40/A szm alatt vagy vegye fel a kapcsolatot az üzlettel a 0261-712-290-es telefonszámon.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: