2016-08-28 12:46:47• hírek • Szatmár.ro, Partiuminapok.ro

Babgulyás és utcabál egy kis MaMaMariával fűszerezve

A finisbe érkezett a 15. Partiumi Magyar Napok rendezvénysorozat, mely során szombaton sikerült teljesen belakni a Kossuth kertet. A délután folyamán Radics Gigi valamint a Korda Gyöegy és Balázs Klári páros koncertje szólt, este pedig szatmári fiatal zenészek teremtettek utcabál-hangulatot.

Természetesen a szombati nap sem telt el koncertek nélkül: az első fellépő a Megasztár 6 győztese, Radics Gigi volt, aki nem csak elképesztő hangjával és tehetségével kápráztatta el a közönséget, egy személyes titkot is elárult, mely szerint szoros szálak fűzik őt a Partiumhoz, ezen belül is Szatmárnémetihez.

Kiderült ugyanis, hogy Gigi szerelme, aki zenekarának billentyűse is egy személyben, bizony szatmári legény.

Így Gigit most már szinte "családtagnak" tekintjük és talán egyszer szó szerint is érthetjük majd, hogy szinte "hazajár" Szatmárra.

A koraeste sztárfellépői Korda Gyuri bácsi és Balázs Klári voltak, akikről be kell valljuk, de tátva maradt a szánk.

Olyat tudnak ők,amit nagyon kevesen mondhatnak el a mai showbizniszben: rajongótáboruk 4 generációt foglal magába, fiatal és idős egyaránt imádja őket, ők pedig fürdenek a közönség szeretetében... és természetesen a végtelenségig hálásak érte.

Ők az a páros, akik bebizonyították, hogy a régmúlt idők táncdalfesztiváljainak slágerei a 21. század színpadain is megállják a helyüket.

A szombat este a buliról szólt. A szervezők ugyanis úgy gondolták, ne mindig csak külföldi sztárok arassák le a babérokat, ezúttal inkább egy fiatal és igencsak tehetséges szatmári banádnak biztosítottak lehetőséget arra, hogy feltegye az i-re a pontot, azaz fergeteges bulit csapasson szombat este a Kossuth kertben.

A The Pheonix Sm együttes pedig élt a lehetőséggel: felcsendültek a bulisabbnál bulisabb slágerek, szóltak a saját dalok is, a közönség pedig táncolt... késő estig.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: