2018-09-14 13:12:16• hírek • közlemény

Bábelőadás bérletszünetben

A Harag György Társulat Brighella Bábtagozata az új évadban is minden hónapban egy szombati napon bérletszünetben játszik, hogy a család minden tagja együtt élhesse át a bábszínházi élményt.

Szeptember 15-én 11 órai kezdettel az Iparosotthonban található bábszínházi teremben a Cókmók, avagy a morgolódó szekrénymanó című, 3 éven felüli gyermekeknek ajánlott bábelőadás lesz látható.
 

Halljátok az éjszaka csöndjében az apró neszeket... Némi csoszogást? Csendes köhintést? Valami furcsa dünnyögést? No ugye! Akkor bizony meglehet, hogy valahol itt járkál az örökké nyughatatlan, éjszaka kóborló… Magánakvaló Morgolódó Vándormanó! Cókmók rátalál egy elhagyatott szekrényre. A benne lévő ruhák a manó segítségét kérik a molyok és porcicák kiűzéséhez. Vajon sikerül-e megszereznie a varázserejű Ólevendulát?
 

Az előadás szereplői Bandura Emese, Bandura Tibor, Nagy Anikó és Nagy Tamás. A bábjáték látványvilágát Török Ágnes m. v. Blattner Géza díjas művész alkotta meg, a zeneszerző Bornai Szilveszter m. v. volt. Az előadás ügyelője és súgója Liegner Zsolt.
 

A Brighella Bábtagozat a szatmárnémeti előadást követően szeptember 22-én a Veszprémben megrendezett Mesefesztivál műsorában játssza a szekrénymanó kalandjait. A magyarországi fesztiválszereplés két workshoprészvétellel párosul, ugyanis a rendezvényen gólyalábas és zenei képzést is tartanak, amelyen részt vesznek majd a szatmári bábszínészek.  

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: