2011-05-30 15:04:29• hírek • Szatmár.ro

Babaváró pocakszépségversenyt indít a Szatmár.ro

Egy áldott állapotban levő nőből sugárzik a nő, a szépség, egy terhes nő maga az élet jelképe - ezért gondolta úgy a Szatmár.ro csapata, hogy szépségversenyt rendez áldott állapotban levő hölgyek számára. A lényeg a pocak, hogy a gyermek világra jötte után is láthassa, mennyire szép volt az anyukája, miközben őt várta.

Hatalmas siker volt a Szatmár.ro hírportál baba-mama szépségversenye, amelyen a nagy számú jentkezőre több ezer szavazat érkezett. Most lehetőséget kapnak értékes ajándékok megnyerésére azok az édesanyák is, akik még nem hozták világra gyermeküket, de szívük alatt viselve őt, már részt vennének egy közös versenyen.

Nem ritka dolog, hogy a babát váró pár fotókkal dokumentálja a kismama pocakjának a növekedését, a baba világra jöttét követően ezek szép emlékek lesznek az egész családnak. A Szatmár.ro várandós mamák pocakos képeivel rendez szépségversenyt, amelyen olyan értékes nyereményekhez juthatnak a kismamák, amelyeknek igazán nagy hasznát veszik majd a terhesség ideje alatt illetve a kis pocaklakó világra jötte után. A fődíjat a nyertestől valószínűleg mindenki irigyelni fogja, hiszen a legtöbb szavazatot kapott kismama egy szabadon választható, 1500 lej értékű, márkás babakocsi boldog tulajdonosa lesz!

Következzenek a díjak!

Az első helyezett díjai: egy 1500 lej értékű, a Primul zambet webáruház, az X-lander termékek kizárólagos romániai forgalmazójának az oldaláról szabadon választható babakocsi, a terhesség egész időtartamára szóló kismamatorna bérlet és a szülés után egy havi korlátlan aerobik vagy fitnesz bérlet  a Primagym aerobik cycling es fitness központ félajánlásával.




A második helyezett díjai: egy 200 lej értékű vásárlási utalvány a Primul zambet webáruház, az X-lander termékek kizárólagos romániai forgalmazójának felajánlásával, továbbá egy 10 alkalmas kismamatorna bérlet és szülés után egy egyhavi, 14 alkalmas aerobik vagy fitneszbérlet a Primagym aerobik cycling és fitness központ felajánlásával.

A harmadik helyezett díjai: egy 100 Lej értékű  vásárlási utalvány a Primul zambet webáruház, az X-lander termékek kizárólagos romániai forgalmazójának felajánlásával, továbbá egy 6 alkalmas kismamatorna bérlet és szüles után egy egyhavi, 8 alkalmas aerobik vagy fitnesz bérlet  a Primagym aerobik cycling es fitness központ félajánlásával.

A szépségverseny fő támogatójának, a Primul zambet webáruháznak egyébként Szatmárnémetiben van a székhelye, ahol a fődíjat megcélzók is megnézhetik a választékot az Unirii utca 6 szám alatti bemutatóüzletben.

Részvételi feltételek:

Várjuk a kismamák aktuális, egész alakos, pocakos fotóit (legtöbb két fotót, minimum 1024x768 pixeles felbontásban, nem mobiltelefonnal készítetteket). A beérkezett fotók közül olvasóink szavazataik által döntik el, melyik három kismama részesüljön a nyereményekben. A fotókat teljes név, életkor, cím és telefonszám feltüntetésével a jatek@szatmar.ro e-mailcímre várjuk. A szépségversenyre kizárólag azokat a fotókat fogadjuk el, melyek jó minőségűek és a részvételi szabálynak megfelelnek. A fotókat június 14-ig várjuk, ekkor veszi kezdetét a Facebook-os, lájkolós szavazás - a versenynek ez a része június 28-ig fog tartani.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: