2011-06-16 13:34:24• hírek • Szatmár.ro

Babaváró pocakszépségverseny: elindult a szavazás

Elindult a Szatmár.ro babaváró pocakszépségversenye, már lehet szavazni a várandós kismamákra, s egy-egy a támogató szavazattal hozzájuttatni a legszimpatikusabbat az értékes nyeremények egyikéhez.

Legújabb játékunkban 17 kismama vesz részt, közülük pedig a Szatmár.ro olvasói döntik el, ki a legszimpatikusabb, ki érdemli meg az értékes fődíjat, illetve a további díjakat, amelyeket igazán értékelni fognak majd, hiszen szülés előtt és után is felhasználható ajándékcsomag a jutalom.

Szavazáshoz Facebook felhasználónak kell lenni és a képre kattintva a Tetszik vagy Like gombbal lehet szavazni július 3-ig, éjfélig.

Következzenek a díjak!

Az első helyezett díjai: egy 1500 lej értékű, a Primul Zambet Kft., az X-lander termékek kizárólagos romániai forgalmazójának az oldaláról szabadon választható babakocsi, a terhesség egész időtartamára szóló kismamatorna bérlet és a szülés után egy havi korlátlan aerobik vagy fitnesz bérlet a Primagym aerobik cycling es fitness központ félajánlásával.

A második helyezett díjai: egy 200 lej értékű vásárlási utalvány a Primul Zambet kft., az X-lander termékek kizárólagos romániai forgalmazójának felajánlásával, továbbá egy 10 alkalmas kismamatorna bérlet és szülés után egy egyhavi, 14 alkalmas aerobik vagy fitneszbérlet a Primagym aerobik cycling és fitness központ felajánlásával.

A harmadik helyezett díjai: egy 100 Lej értékű vásárlási utalvány a Primul Zambet kft, az X-lander termékek kizárólagos romániai forgalmazójának felajánlásával, továbbá egy 6 alkalmas kismamatorna bérlet és szüles után egy egyhavi, 8 alkalmas aerobik vagy fitnesz bérlet a Primagym aerobik cycling es fitness központ félajánlásával.

A szépségverseny fő támogatójának, a Primul zambet webáruháznak egyébként Szatmárnémetiben van a székhelye, ahol a fődíjat megcélzók is megnézhetik a választékot az Unirii utca 6 szám alatti bemutatóüzletben.

Bódis Anett
Bódis Anett

 

Bakos Blanka
Bakos Blanka

 

Buzogány Ágota
Buzogány Ágota

 

Ciocan Renáta
Ciocan Renáta

 

Dascal Beatrix
Dascal Beatrix

 

Erdei Anita
Erdei Anita

 

Frigy Janka
Frigy Janka

 

Kürti Andrea
Kürti Andrea

 

Kürti Boglárka
Kürti Boglárka

 

Kotró Ágnes
Kotró Ágnes

 

Rimac Noémi
Rimac Noémi

 

Szabó Henriette
Szabó Henriette

 

Szilágyi Emese
Szilágyi Emese

 

Tirla Mária
Tirla Mária

 

Vincze Alíz
Vincze Alíz

 

Zichor Terézia
Zichor Terézia

 

Safrany Manuela
Sáfrány Manuela

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: