2015-03-09 16:52:48• hírek • Szatmár.ro

Babatanácsok szülőknek

A Boldog Scheffler János Központban ingyenesen felmérik a babákat, és hasznos tanácsokat adnak a szülőknek: mire kell odafigyelni adott életkorokban.

Nagy boldogság egy baba érkezése a családba. A szülőknek ilyenkor átalakul az életük, figyelmük központjába a kis jövevény kerül, akinek igyekeznek mindent megadni a kiegyensúlyozott, boldog fejlődéshez, növekedéshez. De ugyanekkor megszaporodnak a kérdések és a kétségek is: "Vajon mire kell odafigyelni egy 3 hónapos, vagy épp egy 36 hónapos babánál?" "Vajon az én babám tudja már mindazt, amit ebben az életkorban tudnia kell? Vajon jól fejlődik?"

A Boldog Scheffler János Központ szakemberei most ebben nyújtanak segítséget, egy április 13-án induló programmal. Ennek keretében lehetőség nyílik egészséges, tipikusan fejlődő babáknak és szüleiknek, hogy szakember segítségével megismerjék, adott életkorokban mit is kell tudni egy babának, mit tehet a szülő, hogyan játszhat vele, hogy fejlődése teljes legyen?

Nagyon fontos, hogy az első években a pici mindent megkapjon, amire csak szüksége lehet a helyes fejlődéshez, és ki más, ha nem a szülő, az édesanya adhatja ezt meg neki a mindennapokban, miközben játszik vele, mondókázik neki. Ehhez hasonló témákról lehet majd beszélgetni, miközben a Központ munkatársai játékos, jó hangulatú felmérésben részesítik a babákat. Mindezt ingyenesen teszik. Hasznos lehet és sok későbbi kihívástól mentesíthet a részvétel.

A Budapesti Hidroterápiás Rehabilitációs Gimnasztika Alapítvánnyal közös programba a Boldog Scheffler János Központ 0361-408872-es telefonszámán lehet jelentkezni, további információk a bsjk.ro oldalon találhatók.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: