2012-11-08 07:29:19• hírek • Blikk.hu

Babát vár Ördög Nóra

Kisbabát várunk Palkóval - jelentette be saját blogján Ördög Nóra az örömhírt. Az X-Faktor csinos műsorvezetőjéről a Blikk írta meg elsőként múlt szerdán, hogy végre teljesült az álma, és babát vár férjétől, Nánási Pál  fotóstól.

A kritikus 12. hétig azonban ő maga nem akart semmit mondani erről. Persze ennek is oka van: Ördög Nóra és párja ugyanis három és fél éven át hiába várta a gyermekáldást, így végül a párnak nem volt más választása, mint speciális orvosi segítséget kérni.

- Tudom, milyen az első egy év reménytelen próbálkozása után szembesülni a ténnyel, hogy orvosilag most már meddő párnak számítotok. Tudom, milyen érzés, amikor csak magadban tudod keresni a hibát, mert az orvos azt mondja, tulajdonképpen nincs szervi oka a sikertelenségnek. Tudom, milyen az, amikor eluralkodik az ősi félelem: mi van, ha nem is lehet gyerekem? - írta le mai bejegyzésében az Angyalműhely című blogban a műsorvezetőnő mindazt, amit átélt, mielőtt végül a lombikprogramot hívták segítségül.

- Egy műtét, tucatnyi vérvétel, cifra vizsgálatok, inszeminációk és 2 sikertelen lombik után - a 3. sikeres beavatkozás végeredményével a pocakomban - most azt mondom, nagyon nagy szükségem volt erre az önismereti utazásra, amit végigcsináltam - vallott tovább a bejegyzésben Nóra, aki boldogabb már nem is lehetne.

A cikk folytatásáért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: