2016-04-05 08:44:20• hírek • Blikk.hu

Babát vár Liptai Claudia

Csodálatosabb hír nem is érkezhetett volna! Liptai Claudia és kedvese, Pataki Ádám boldogsága nemsokára teljes lesz: alig pár hónap múlva megérkezik szerelmük gyümölcse, a Blikk ugyanis úgy tudja, Claudia első közös gyermeküket hordja a szíve alatt.

A TV2 sztárja tavaly szeretett bele a cukrászmesterbe, akinél elkezdte kitanulni az édességkészítés mesterségét. Ám nem csak a gyakorlat lett édes, de a magánélet is, Claudia és Ádám hamar egymásra találtak.

- Most újra hiszem, hogy talán nekem is jár a boldogság - bizakodott még egészen a kapcsolat elején Liptai Claudia, bár többen féltették ettől a kapcsolattól, de legalább ugyanennyien szurkoltak neki, hogy végre összejöjjön neki egy igazán boldog szerelem.

- Nagyon remélem, hogy ez a kapcsolat most már életem végéig tart - mondta alig egy hónappal később, így látható volt, Claudia számára Ádám az a férfi, akitől nem csak a boldogságot és az elismerést, de a biztonságot is megkaphatja.

Egy nőnek pedig talán ez a legfontosabb tényező, így szinte magától értetődővé vált, hogy ő az a férfi, akit szeretne megajándékozni egy közös gyermekkel.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: