2012-03-05 07:51:59• hírek • szatmar.ro

Baba-mama szépségverseny: újabb jelentkezők

Jelentkezési határidő: 2012. március 5. A szavazás március 7. - március 21. között zajlik, az eredményhirdetésre pedig március 22-én kerül sor.

Ma lejár a baba-mama szépségverseny jelentkezési határideje: újabb jelentkezőket mutatunk be.

A Szatmár.ro idén ismét keresi a legtutibb baba-mama párost. Most újabb jelentkezőket mutatunk be.

Részvételi feltételek:

Várjuk 0-2 éves korig azon szatmári és Szatmár megyei babák (1024x768 pixeles, nem mobiltelefonnal készített) fotóit, amelyen az anyukával együtt szerepelnek: lehet egy elkapott életkép, közös hancúrozás vagy szunyókálás, a lényeg, hogy a fotó a baba és az édesanya közötti szoros kapcsolatot minél élethűbben tükrözze. A beérkezett fotók közül olvasóink szavazataik által döntik el, melyik három baba-mama páros részesüljön a nyereményekben. A fotókat teljes név, életkor, cím és telefonszám feltüntetésével a jatek@szatmar.ro e-mailcímre várjuk. Győzd meg olvasóinkat arról, hogy együtt Ti alkotjátok Szatmár megye legtutibb baba-mama párosát. A szépségversenyre kizárólag azokat a fotókat fogadjuk el, melyek jó minőségűek és a részvételi szabálynak megfelelnek.

A szavazáson legjobban szereplő párosok értékes nyereményekben is részesülnek.

S hogy mik ezek a nyeremények? Íme a díjak listája:

Az első helyezett baba-mama páros egy kétszemélyes hétvégét nyer a Családi Wellness Hotel Gyulában****, amelyen a baba helye is biztosított. A mama 3 hónapos VIP bérletet nyer a Primagymjóvoltából, valamint egy 300 lejes vásárlási utalványt, amit a Baby Trendnél vásárolhat majd le. AWrapmama's Shop internetes webáruház felajánlott ajándéka, egy 120 lej értékű Hoppediz hosszú ujjú hálózsák is a győztes pár jutalma lesz.

A második helyen
végző páros szintén egy kétszemélyes hétvégét nyer a Családi Wellness Hotel Gyulában****, a baba helye ebben az esetben is biztosított. A mama egy 2 hónapos Aerobik és fitness bérletnek örülhet a Primagym jóvoltából, a baba pedig annak a 60 lej értékű Tikki puha talpú cipőnek, amelyet a Wrapmama's Shop ajánlott fel.

A harmadik legtöbb szavazatot begyűjtő baba-mama páros jutalma a kétszemélyes, a Családi Wellness Hotel Gyulában**** eltöltött hétvége mellett egy egy hónapos fitnesz-bérlet lesz a Primagym jóvoltából, illetve a Wrapmama's Shop Bambu márkájú, bio bambusz baba-evőeszköz készlete (2 villa, 2 kanál) 40 lej értékben.

Következzenek az újabb jelentkezők:

Moldvay Adél és Kristóf (9 hónapos)

zilagyi Bianka 1 eves es 1 honapos Felix babaja.

Szilágyi Bianka és Félix (1 éves és 1 hónapos)

Halkai Éva és kislánya Patricia (1 éves és 11 hónapos)

Filepp Katalin

Filepp Katalin és Ádám (8 hónapos)

Geréb Cristina és Dávid (1 hónapos)

 

 Szabo Tamara 1 eves es 4 honapos Szabó Tímea és Tamara (1 éves és 4  hónapos)

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: