2012-02-27 08:31:07• hírek • szatmar.ro

Baba-mama szépségverseny: újabb jelentkezők

elentkezési határidő: 2012. március 5. A szavazás március 7. - március 21. között zajlik, az eredményhirdetésre pedig március 22-én kerül sor.

A Szatmár.ro idén ismét keresi a legtutibb baba-mama párost. Most újabb jelentkezőket mutatunk be.

Részvételi feltételek:

Várjuk 0-2 éves korig azon szatmári és Szatmár megyei babák (1024x768 pixeles, nem mobiltelefonnal készített) fotóit, amelyen az anyukával együtt szerepelnek: lehet egy elkapott életkép, közös hancúrozás vagy szunyókálás, a lényeg, hogy a fotó a baba és az édesanya közötti szoros kapcsolatot minél élethűbben tükrözze. A beérkezett fotók közül olvasóink szavazataik által döntik el, melyik három baba-mama páros részesüljön a nyereményekben. A fotókat teljes név, életkor, cím és telefonszám feltüntetésével a jatek@szatmar.ro e-mailcímre várjuk. Győzd meg olvasóinkat arról, hogy együtt Ti alkotjátok Szatmár megye legtutibb baba-mama párosát. A szépségversenyre kizárólag azokat a fotókat fogadjuk el, melyek jó minőségűek és a részvételi szabálynak megfelelnek.

A szavazáson legjobban szereplő párosok értékes nyereményekben is részesülnek.

S hogy mik ezek a nyeremények? Íme a díjak listája:

Az első helyezett baba-mama páros egy kétszemélyes hétvégét nyer a Családi Wellness Hotel Gyulában****, amelyen a baba helye is biztosított. A mama 3 hónapos VIP bérletet nyer a Primagymjóvoltából, valamint egy 300 lejes vásárlási utalványt, amit a Baby Trendnél vásárolhat majd le. AWrapmama's Shop internetes webáruház felajánlott ajándéka, egy 120 lej értékű Hoppediz hosszú ujjú hálózsák is a győztes pár jutalma lesz.

A második helyen
végző páros szintén egy kétszemélyes hétvégét nyer a Családi Wellness Hotel Gyulában****, a baba helye ebben az esetben is biztosított. A mama egy 2 hónapos Aerobik és fitness bérletnek örülhet a Primagym jóvoltából, a baba pedig annak a 60 lej értékű Tikki puha talpú cipőnek, amelyet a Wrapmama's Shop ajánlott fel.

A harmadik legtöbb szavazatot begyűjtő baba-mama páros jutalma a kétszemélyes, a Családi Wellness Hotel Gyulában**** eltöltött hétvége mellett egy egy hónapos fitnesz-bérlet lesz a Primagym jóvoltából, illetve a Wrapmama's Shop Bambu márkájú, bio bambusz baba-evőeszköz készlete (2 villa, 2 kanál) 40 lej értékben.

Következzenek az újabb jelentkezők:

 

 

Lupan Camelia es kislanya Vivien Debora,1 eves es 2 honapos.

Lupan Camelia és kislánya, Vivien Debora (1 éves és 2 hónapos)

Tóth Beáta és kislánya, Petra (1 éves és 4 hónapos)

Szabó Andrea és egy éves gyermeke, Alexa.

Megyesi Emese Csilla és kislánya, Evelyn-Xintia (5 hónapos)

Kürti Andrea és Hanga (2 és fél hónapos)

Kürti Andrea és Hanga (2 és fél hónapos)

Petok Enikő és Petok Márk

Butean Tunde Zsuzsanna es Butean Daniel BarnabasButean Tünde Zsuzsanna és Dániel Barnabás (1 éves és 6 hónapos)

Ványi Beáta Mónika és 7 hónapos kislánya, Boglárka

Erdei Annamária és Júlia (1 éves 7 hónapos)




Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: