2012-02-23 12:16:30• hírek • Szatmár.ro

Baba-mama szépségverseny: ismerkedj meg az első jelentkezőkkel

A Szatmár.ro 2010-ben hirdette meg először Baba-mama szépségversenyét. A sikerre való tekintettel idén ismét keressük a legtutibb baba-mama párost. Szólj a mamidnak, nevezzetek be Ti is, kérd meg a Papit, készítsen egy remek fotót anyudról és rólad!

Természetes, hogy minden édesanya saját gyermekét tartja a legszebbnek, ezért a legtöbben előszeretettel nevezik be csöppségüket különböző szépségversenyekre. Ha tehetné, minden bizonnyal sok gyerkőc is szívesen benevezné mamiját egy szépségversenyre. Itt a lehetőség, csak élni kell vele. Ráadásul, a szavazáson legjobban szereplő párosok értékes nyereményekben is részesülnek.

S hogy mik ezek a nyeremények? Íme a díjak listája:

Az első helyezett baba-mama páros egy kétszemélyes hétvégét nyer a Családi Wellness Hotel Gyulában****, amelyen a baba helye is biztosított. A mama 3 hónapos VIP bérletet nyer a Primagym jóvoltából, valamint egy 300 lejes vásárlási utalványt, amit a Baby Trendnél vásárolhat majd le. A Wrapmama's Shop internetes webáruház felajánlott ajándéka, egy 120 lej értékű Hoppediz hosszú ujjú hálózsák is a győztes pár jutalma lesz.

A második helyen
végző páros szintén egy kétszemélyes hétvégét nyer a Családi Wellness Hotel Gyulában****, a baba helye ebben az esetben is biztosított. A mama egy 2 hónapos Aerobik és fitness bérletnek örülhet a Primagym jóvoltából, a baba pedig annak a 60 lej értékű Tikki puha talpú cipőnek, amelyet a Wrapmama's Shop ajánlott fel.

A harmadik legtöbb szavazatot begyűjtő baba-mama páros jutalma a kétszemélyes, a Családi Wellness Hotel Gyulában**** eltöltött hétvége mellett egy egy hónapos fitnesz-bérlet lesz a Primagym jóvoltából, illetve a Wrapmama's Shop Bambu márkájú, bio bambusz baba-evőeszköz készlete (2 villa, 2 kanál) 40 lej értékben.

Következzenek az első jelentkezők:

Balla Ramóna és kisfia Márk. A baba 11 hónapos
Balla Ramóna és kisfia Márk. A baba 11 hónapos

Mester Anetta és kisfiaMester Anetta és kisfia

Orosz Erika és kislánya, Viktória, aki egy évesOrosz Erika és kislánya, Viktória, aki egy éves

Varga Beatrix és Jázmin, aki egy évesVarga Beatrix és Jázmin, aki egy éves

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: