2012-03-08 15:29:24• hírek • Szatmár.ro

Baba-mama szépségverseny - elindult a szavazás

Elindult a szavazás: a Szatmár.ro idén ismét keresi a legtutibb baba-mama párost. Lehet kezdeni a kampányolást, értesíteni az ismerősöket: a sok lájk sok nyereményt hozhat.

Nagy érdeklődés övezte eddig is a nemrég meghirdetett Baba-mama szépségversenyünket, de biztosak vagyunk benne, hogy az igazi pörgés ezután következik. A versenybe jelentkezők, az anyukák, rokonok pedig kezdhetik a kampányolást, hiszen a legtöbb szavazatot begyűjtő "csapat" mindkét tagja értékes nyereményekben részesül - sőt, a dobogósokat is sokan fogják irigyelni.

Egy-egy baba-mama párost a Szatmár.ro Facebook-oldalán támogathatnak a szimpatizánsok lájkolásos szavazással. Azok, akik eddig nem lájkolták a közösségi portálon létrehozott oldalunkat, először ezt kell megtenniük, utána nyílik meg a lehetőség a versenyben résztvevők like-olására. 

A szavazás március 21-e 15 óráig zajlik, az eredményhirdetésre pedig március 22-én kerül sor.

A verseny első három helyezettje értékes nyereményekben részesül.

Íme a nyeremények listája:

Az első helyezett baba-mama páros egy kétszemélyes hétvégét nyer a Családi Wellness Hotel Gyulában****, amelyen a baba helye is biztosított. A mama 3 hónapos VIP bérletet nyer a Primagymjóvoltából, valamint egy 300 lejes vásárlási utalványt, amit a Baby Trendnél vásárolhat majd le. AWrapmama's Shop internetes webáruházfelajánlott ajándéka, egy 120 lej értékű Hoppediz hosszú ujjú hálózsák is a győztes pár jutalma lesz.

A második helyen
végző páros szintén egy kétszemélyes hétvégét nyer a Családi Wellness Hotel Gyulában****, a baba helye ebben az esetben is biztosított. A mama egy 2 hónapos Aerobik és fitness bérletnek örülhet a Primagym jóvoltából, a baba pedig annak a 60 lej értékű Tikki puha talpú cipőnek, amelyet a Wrapmama's Shop ajánlott fel.

A harmadik legtöbb szavazatot begyűjtő baba-mama páros jutalma a kétszemélyes, a Családi Wellness Hotel Gyulában**** eltöltött hétvége mellett egy egy hónapos fitnesz-bérlet lesz a Primagym jóvoltából, illetve a Wrapmama's Shop Bambu márkájú, bio bambusz baba-evőeszköz készlete (2 villa, 2 kanál) 40 lej értékben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: