2014-04-29 14:57:23• hírek • Kocsis Zoltán

BUG Mafia az idei városnapokon?

Szatmárnémeti városnapjainak 2014-es rendezvényeiről egyelőre vajmi keveset lehet tudni hivatalosan. Jelen pillanatban az tűnik biztosnak, hogy három napos lesz, május 30 és június 1 között rendezik meg, a költségvetésben pedig 250.000 lejt különítettek el rá. Ám hogy kik fognak fellépni...

Hivatalosan még semmiféle bejelentés nem történt, így továbbra is megy a találgatás, a tippelés - na meg a meg nem erősített információk megszellőztetése. Értesüléseinket, valamint a helyi sajtóban megjelenteket igyekeztünk egy csokorba fogni, hogy ezzel is segítsük esetleg a döntéshozatalban a szatmáriakat: érdemes-e a városnapokon tölteniük május utolsó és június első napjait.

A jelek szerint az első nap estéjén, azaz pénteken a Dinu Lipatti Filharmónia már megszokottnak mondható fellépését követően a Guess Who és Smiley lép színpadra. Szombaton Loredana és a különleges zenei világú moldovai Zdob si Zdub jelentheti a csúcseseményt, míg vasárnap a román rap és hiphop korszakos együttese, a BUG Mafia szórakoztathatja a nagyérdeműt.

A városnapok idén sem maradnak magyar nyelvű fellépők nélkül, a hírek szerint az Irigy Hónaljmirigy, valamint a Ladánybene 27 gondoskodhat a 37%-ot kitevő kisebbség szórakoztatásáról.

Hogy mindebből aztán mi bizonyul majd igaznak, a következő hetekben biztosan kiderül... Minden esetre sokatmondó lehet, hogy sem a Ladánybene 27, sem a Zdob si Zdub honlapján nincs feltüntetve a szatmárnémeti koncert. A BUG Mafia csak május középéig ismerteti rajongóival fellépéseik helyét és idejét, az Irigy Hónaljmirigy pedig egyáltalán nem.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: