2018-03-14 14:29:36• hírek • Bede Emőke

BMW Heat Inverter Gen5 beszállítók napja a Zollnernél

A német kézben levő Zollner Elektronik AG megszervezte városunkban, a vállalat szatmárnémeti telephelyén a BMW Heat Inverter Gen5 beszállítók napját.

A Zandtból származó, EMS-szolgáltatásokat nyújtó cég meghívta a BMW képviselőit és beszállítóit Szatmárnémetibe, hogy saját szemükkel is lássák, miként valósul meg Szatmárnémetiben azon invertereknek a gyártása, melyeket a legújabb elektromos járműveikbe  építenek majd be.
 

Mint köztudott, az inverter feladata abban áll, hogy az akkumulátor váltóáramát átalakítja háromfázisú egyenárammá, s ezzel hozzájárul az elektromos motor üzemeltetéséhez. Hogy visszanyerje a fékezés során elvesztett energiát, a folyamat pont ellentétesen zajlik le, és az így előállított váltóáram pedig újra feltölti az akkumulátort. Az alkatrész komplexitása miatt elengedhetetlen, hogy az inverter előállítási folyamatának minden résztvevője hatékonyan működjön együtt egymással.
 

A beszállítók napján a ZES Zollner Electronic Kft. a látogatókkal magát a céget is megismertette, mely 2017-ben jelentős fejlődést és gazgdasági növekedést könyvelhetett el. Bemutatásra kerültek a vállalat által nyújtott szolgáltatások különös tekintettel az autótechnikai és az elektromos mobilitási részlegre. A BMW képviselői pedig saját, elektromos autók terén vallott stratégiájukról számoltak be.










Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: