2007-12-13 10:50:25• hírek • Szatmar.ro

Véget értek a csoportmérkőzések a Bajnokok Ligájában

champions_leagueA BL csoportkörének utolsó játéknapján kiderült, hogy melyik csapatok jutnak tovább.
A Roma ezúttal sem tudta megbosszulni a tavalyi 1-7-et, csak 1-1-et játszott a Manchester Uniteddel.
 
Az E csoportban a Rangers-Lyon összecsapáson dőlt el a továbbjutás, és az esélytelenebbnek vélt vendégek jókora meglepetést okozva magabiztosan győzték le a skót együttest. A barcelonai összecsapáson ráijesztett a hazaiakra a Stuttgart, de Da Silva gyors góljára még a szünet előtt érkezett válasz, fordulás után pedig érvényesítette nagyobb tudását a katalán együttes.Az F jelű kvartettben a Roma nem bírt a Manchester Uniteddel, sőt a mérkőzés végén örülhetett, hogy a vendégek vezető gólja után az egyik pontot meg tudta szerezni. A Sporting már tét nélkül fogadta a Dinamo Kijevet, és magabiztos győzelemmel lépett át az UEFA-kupába.
A PSV nem tudott pontot szerezni a tartalékos Inter ellen, csak az vigasztalhatja a hollandokat, hogy a Fenerbahce simán verte a CSZKA Moszkva gárdáját, így semmiképpen sem juthattak volna be a legjobb 16 közé.

Az Arsenal nehézkes győzelmet aratott a Steaua ellen, a Sevilla azonban könnyen nyert Prágában, így a H csoportban nem változott az állás, a spanyolok az első, az angolok a második helyen léptek tovább, a Slavia az UEFA-kupával vigasztalódhat.

Eredmények:

Rangers-Lyon 0-3

Barcelona-Stuttgart 3-1

Roma-Manchester United 1-1

Sporting-Dinamo Kijev 3-0

PSV-Internazionale 0-1

Fenerbahce-CSZKA 3-1

Arsenal-Steaua 2-1

Slavia-Sevilla 0-3

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: