2019-08-07 05:28:20• hírek • Agerpres/Szatmár.ro

Azzal viccelődött egy gyerek a 112-es segélyhívón, hogy csatornába zárták

Telefonos játékot játszott az állítólag csatornába zárt gyerek - közölte kedd este Raed Arafat. Az országos katasztrófavédelmi igazgatóság vezetője szerint valószínűleg megbírságolják a gyerek szüleit.

A 112-es számon szolgálatot teljesítő személy 35 perces beszélgetést folytatott a gyerekkel, hogy megpróbáljon többet megtudni tartózkodási helyéről. A tréfát kiötlő gyerek egy olyan feltöltőkártyás telefonról beszélt, amelyről már korábban is regisztráltak álhívást a 112-es egységes segélyhívószámra. A gyerek a hívás során közölte, hogy hallja a feje fölött az autókat és a rendőrautók megkülönböztető hangjelzéseit, de egy idő után ellentmondásba keveredett, majd letette a telefont, amitől gyanút fogtak a szakemberek és a felszínen kezdték keresni a hívást kezdeményező felet és meg is találták.


'Szerencsére semmi komoly nem történt. A gyermek nem volt veszélyben, ez egy telefonos játék volt, amelyet most majd megvitatnak a családdal, és valószínűleg bírságot szabnak ki a gyermek szüleire a visszaélés miatt' - nyilatkozta Arafat a Digi 24 televíziónak.
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: